FOLLOW US: facebook twitter

Η Μάρθα Φριτζήλα ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη

Ημερομηνία: 28-06-2022 | Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία το αφιέρωμα στον βάρδο του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού από την Ορχήστρα Τσιτσάνης που διοργάνωσε η ΠΔΕ στην κεντρική πλατεία Πύργου

Με τα τραγούδια του βάρδου του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη, η εκπληκτική ερμηνεύτρια Μάρθα Φριτζήλα, ξεσήκωσε το κοινό το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Πύργου, στην μουσική βραδιά που μας χάρισε η Ορχήστρα Τσιτσάνη. Το αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη, πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι Πολιτισμού 2022»,που διοργανώνει φέτος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ν. Κοροβέσης.

Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, με την καθοδήγηση του Μανώλη Πάππου, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και ουσιαστικού γνώστη του έργου του μεγάλου δημιουργού, μαζί με εξαίρετους μουσικούς και ερμηνευτές, παρουσίασε τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν. Η Μάρθα Φριντζήλα, μία ολοκληρωμένη και πολύπλευρη καλλιτέχνης, με τη δική της ξεχωριστή φωνή, μας ταξίδεψε στην παρουσίαση των αριστουργημάτων του Βασίλη Τσιτσάνη, πάντα με σεβασμό, γνώση και αγάπη! Ο κόσμος του Πύργου, απόλαυσε τα τραγούδια σε μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών, που είχε κατακτήσει το κοινό της Αθήνας, καθώς παιζόταν πέρυσι στον Σταυρό του Νότου σε sold out παραστάσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος