FOLLOW US: facebook twitter

Η Μαρέβα Μητσοτάκη αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου στην Ηλεία

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Στην ημερίδα του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Ηλείας «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»

Στην Ηλεία θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Ηλείας « Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

Η ημερίδα θα γίνει στις 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, με θέμα: «Η συμβολή της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον πολιτισμό και τον αθλητισμό», ενώ η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη αναμένεται να πραγματοποιήσει χαιρετισμό, ως συνιδρύτρια της  εταιρίας Zeus & Dione. Χαιρετισμό θα απευθύνει και η πρόεδρος του Συλλόγου « Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» Ιωάννα Λουρίδα.

Κεντρικές ομιλήτριες στην ημερίδα θα είναι η κα Κατερίνα Καμηλάκη τ. Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας Ακαδημίας Αθηνών με θέμα: «Διαχρονική συμβολή του πολιτισμού και της λαογραφίας στην επιχειρηματικότητα» , η κα Σοφία Χίντζιου – Κοντογιάννη Πρόεδρος της «Συμπολιτείας Ολυμπίας» με θέμα:  «Ολυμπιακές Αξίες και τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη» και η κα Ελένη Πετρουλάκη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ιδιοκτήτρια Διατροφολογικού Κέντρου FiTLAB με θέμα: «Γυναικεία επιχειρηματικότητα και αθλητισμός».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού «Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» κ. Ιωάννα Λουρίδα, προσκαλεί όλους τους φορείς και τις δημιουργικές ομάδες της πόλης στην εκδήλωση, ζητώντας τους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή στα πρώτα της βήματα, μέσα από το πνεύμα της συλλογικότητας και του εθελοντισμού που ανέκαθεν υπήρξε εφαλτήριο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας.

«Επιπρόσθετα, θετικά αξιολογήσιμη είναι η διάθεση προσώπων , πέρα  από χρωματισμούς και κομματικούς μηχανισμούς να βάλουν ένα λιθαράκι για να αποκτήσουμε  όλοι μια καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά και καλλιέργεια πνεύματος στον ευλογημένο Νομό μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος