FOLLOW US: facebook twitter

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ!!

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα
Άναψε χθες βράδυ το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Πύργο σε μια πρωτόγνωρη γιορτή εκατοντάδων παιδιών και κόσμου με ξυλοπόδαρους, κλόουν, μουσικές και χορό
-Τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα, μέρα!

Την πρώτη του μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε χθες βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο και αμέτρητα παιδιά κεντρική πλατεία του Πύργου ο δήμος και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σε μια ατέλειωτη, μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα! Πριν από το άναμμα του δέντρου , ξυλοπόδαροι και κλόουν από τις πέντε το απόγευμα διασκέδασαν τα πιτσιρίκια με τα μαγικά τους κόλπα όπου μόνο γέλια και παιδικές φωνές ακούγονταν από παντού. Στιγμές χαρά και γιορτής γιατί τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά!

Οι X-Saltibagos, οι ξυλοπόδαροι, μαζί με τα παιδιά έκαναν τα μαγικά τους, οι σχολές χορού της πόλης ξεσήκωσαν την πλατεία με τα χορευτικά τους, η  Χοροκίνηση Πόπης Παναγοπούλου, κλασσικού και σύγχρονου χορού Νατάσας Ζούμη Αγγελακοπούλου,Shallwedance σχολή χορού Δήμητρας Μπέρτσου,μπαλέτου και σύγχρονου χορού Εβίτας Κεραμιδά,Σωματείο ρυθμικής και αθλητικού χορού Σβετλάνα-Φωτεινής Λαινοπούλου,Σχολή χορού Ζωής Ανδρίτσου,Ακαδημία αθλητικού χορού Dancelife steps Μαρίας Πολίτη! Όλοι συμμετείχαν  χορεύoντας γύρω από το δέντρο και έδιναν ρυθμό στην γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

Μέσα σε αυτήν την υπέροχη ατμόσφαιρα, έγινε η φωταγώγηση του Δέντρου λίγα λεπτά μετά τις 19.30, από τον δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο,  τον πρόεδρο του ΔΟΠΠ Χάρη Μικελόπουλο, την αντιπρόεδρο Αγγελική Ζάγκλαρη από την εξέδρα που είχε στηθεί μπροστά από την Τράπεζα Ελλάδας,   με… αντίστροφη μέτρηση μέσα σε μουσικές, γέλια και χαρές,  ενώ άπειρα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα και φαναράκια ευχών έφευγαν στον νυχτερινό ουρανό!!     Και οι τρεις τους, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμμετοχή του και ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα σε όλους, ενώ ο δήμαρχος επισήμανε ότι υπάρχουν άξιοι άνθρωποι σε αυτήν την πόλη για να δημιουργήσουν γεγονότα και ήρθε η ώρα ο Πύργος να ξυπνήσει από τον λήθαργο μέσω του Πολιτισμού και να χαρίσει πολλές τέτοιες όμορφες στγιμές στον κόσμο και ειδικά στα παιδιά του τόπου.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν τα παιδιά της Banda Morena όπου ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μουσικές τους σε ξέφρενους ρυθμούς! Μια γιορτή που τα παιδιά της πόλης του Πύργου πραγματικά είχαν ανάγκη και την απόλαυσαν από το πρώτο λεπτό μέχρι αργά το βράδυ, αφού και ο καιρός ήταν σύμμαχος και ευτυχώς το κρύο δεν ήταν τσουχτερό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος