FOLLOW US: facebook twitter

Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Αμαλιάδα! (ΦΩΤΟΣ)

Ημερομηνία: 17-12-2021 | Συντάκτης:

Φωταγωγήθηκε την Τετάρτη το βράδυ το Δέντρο στην πλατεία Αγ. Αθανασίου σε γιορτινή ατμόσφαιρα με μουσικές, τραγούδια, φαναράκια ευχών και βεγγαλικά

 

Η πόλη της Αμαλιάδας φόρεσε τα γιορτινά της καθώς το βράδυ της Τετάρτης φωταγωγήθηκε από τον δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αμαλιάδας στην πλημμυρισμένη από κόσμο πλατεία Αγίου Αθανασίου με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Τα χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και τα κάλαντα κυριάρχησαν στην μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του δήμου, που βεβαίως θα έχει λαμπερή συνέχεια όλη την εορταστική περίοδο.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλον τον κόσμο να έχει υγεία, να λάβει τέλος ο φόβος της πανδημίας και να έρθουν καλύτερες μέρες και βεβαίως να περάσει όμορφες και χαρούμενες γιορτές με την οικογένειά του. Στη συνέχεια τα… ξωτικά και ο Άγιος Βασίλης, μοίρασαν στα παιδιά Κινέζικα Φαναράκια Ευχών που μαζί με τις ευχές τους πέταξαν ψηλά στον ουρανό για να ταξιδέψουν σε ολον τον κόσμο, ενώ εκατοντάδες πολύχρωμα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της Αμαλιάδας σε ένα μοναδικό θέαμα! Την σκυτάλη πήραν τα παιδιά του Καλλιτεχνειου όπου παρουσίασαν την «Ευχή των Χριστουγέννων» ένα ωραίο θεατρικό δρώμενο της Αλίκης Τσιφτσοπουλου με πολλά μηνύματα.

Η μαγευτική αυτή Χριστουγεννιάτικη βραδιά στην Αμαλιάδα, έκλεισε μουσικά, με την συναυλία των ΡΟΥΑ ΜΑΤ, που έπαιξαν και ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και άλλα τραγούδια από έντεχνο ποπ ροκ ,μοντέρνο αλλά πειραγμένες παλιές ελληνικές επιτυχίες σε swing ύφος. Τον Θοδωρή Ζαφειρόπουλο, τον Χρήστο Δεμίρη, την Χριστίνα Δεμίρη, τον Παντελή Αρβανιτόπουλο και τον Γιώργο Μαρουφίδη.

 

Συνέχεια τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου με τη συναυλία της Klaudia Delmer

Η συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Ήλιδας, θα δοθεί την Δευτέρα 20 Δεκέμβρη με μια εορταστική συναυλία ύμνος στα Χριστούγεννα, με την Klaudia Delmer και τον Γιώργο Δελλή πιάνο, εκκλησιαστικό όργανο και loops, ώρα 8 το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αμαλιάδας. Θα ακουστούν κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο καθώς και τα πιο όμορφα Ave Maria (χαιρετισμοί προς την Παναγιά) που γράφτηκαν ποτέ όπως η Ave Maria του Schubert, του Bach/Gounod, του Vavilov/ Caccini, αλλά και τα πιο σύγχρονα του Wojciech Kilar και Michal Lorenc.

 

Φωτογραφίες Kristo Defrim Hasa


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος