FOLLOW US: facebook twitter

Η Λαμπρινή Καρακώστα σε μια μοναδική εμφάνιση στον “Ακροβάτη” στον Πύργο

Ημερομηνία: 26-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Πύργος και συγκεκριμένα η μουσική σκηνή του “Ακροβάτη”είναι ένας από τους πολλούς σταθμούς που κάνει φέτος η Λαμπρινή Καρακώστα σε μια μοναδική εμφάνιση αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 22.00.

Η Λαμπρινή Καρακώστα μετά απο πολλά ”ένσημα” και νυχτέρια δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, δισκογραφικές συμμετοχές και σημαντικές εμφανίσεις, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το δικό της, μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα! Όπως πέρισυ, έτσι και φέτος, με καύσιμα το κέφι της, την τρέλα και τις προσωπικές της ανησυχίες, μας προσκαλεί σε πλατείες, θέατρα, μπαράκια, νησιά και στεριές, αυτή τη φορά έχοντας στις αποσκευές της το ολοκαίνουριο, πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ”Ακουγομαι;” στον οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους!

Η ερμηνεύτρια που όλοι γνωρίσαμε κυρίως απο την 4ετή συνεργασία της με το Σωκράτη Μάλαμα, παίρνει τη βαλίτσα της, τα όργανα και τα όνειρα της και παρέα με τον εξαιρετικό κιθαρίστα Γιάννη Γιαννάκο, μας παρουσιάζει τις νέες μουσικές της, τις δισκογραφικές συμμετοχές, άλλα και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών απο την έντεχνη, ρεμπέτικη, παραδοσιακή και λαική κουλτούρα. Άλλοτε με δυο κιθάρες, άλλοτε μόνο με φωνές και το μεταλλόφωνο της, μας συγκινεί με την ευαισθησία της, κι άλλες φορές με τα κρουστά της μας ξεσηκώνει με το δυναμισμό της. Με μπόλικη φρεσκάδα, αυθορμητισμό , ειλικρίνεια και αυτοσαρκασμό, η Λαμπρινή μας παρουσιάζει ενα ηχητικό μωσαικό, ξετυλίγοντας τα πολύχρωμα πρόσωπα της και μας καλεί στο δικό της ταξίδι στη πιο φωτεινή εποχή του χρόνου!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος