FOLLOW US: facebook twitter

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου για τον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών: Άκυρη και λευκή ψήφος!

Ημερομηνία: 30-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” Πύργου χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του ΚΚΕ, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στο εκλογικό αποτέλεσμα. Η μάχη δόθηκε ενιαία σε όλο το δήμο, με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο.

Πιστοί στις θέσεις μας, που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης – συγκυβέρνησης και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το λαό του Δήμου μας για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με  τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της κεντρικής Διοίκησης, εφόσον είναι έτοιμη να προσφέρει “γη και ύδωρ” σε μονοπωλιακά συμφέροντα, που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την ήδη δυσχερή θέση των λαϊκών νοικοκυριών.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” δήλωσε εξαρχής ότι δεν θα είναι το “καλό παιδί” της κυβέρνησης, θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, τη δωρεάν και χωρίς όρους Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρη η στάση που θα κρατήσει η “Λαϊκή Συσπείρωση” στο β’ γύρο των εκλογών, με ανοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο “μονομάχων” με άκυρη και λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη για το λαό λογική του “λιγότερου κακού”. Δεν ήταν και δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατόν να “επιβραβεύσουμε” κάποιον από αυτούς, που η πολιτική που θα ακολουθήσει αποδεδειγμένα είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών που δεν αλλάζουν την ουσία της στρατηγικής σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τα άλλα κόμματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος