FOLLOW US: facebook twitter

Η κοπή πίτας του Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.

Ημερομηνία: 23-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με συμμετοχή πλήθους μελών, εκπροσώπων άλλων λεσχών αλλά και απλών φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π..

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τους περιορισμούς στην κίνηση λόγω της περιβόητης ΚΥΑ, αρκετοί ήταν αυτοί που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τα κλασσικά τους οχήματα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό. Την λέσχη τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΟ ΦΙΛΠΑ κ.Βερναρδάκης, ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Μυλωνογιάννης , ο κ. Λυμπέρης Παπάζογλου από τον ΣΙΣΑ, ενώ χαιρετισμό απέστειλε εκ μέρους του AC3 και ο κ. Απόστολος Λακασάς. Τα μέλη ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. της λέσχης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, τον προγραμματισμό της επόμενης και για τις εξελίξεις στο χώρο. Ο κ. Βερναρδάκης ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της αναθεώρησης της ΚΥΑ, ενώ σχολίασε διάφορες φήμες-διαρροές σχετικά με αυτή.

Το τυχερό φλουρί της πίτας, που προσέφερε για άλλη μια χρονιά το Ζαχαροπλαστείο «ΛΙΝΤΟ», βρέθηκε στο κομμάτι του κ. Αθανάσιου Πανόπουλου, ο οποίος έλαβε σαν δώρο έναν αμφορέα με χαραγμένα τα αρχικά του Συλλόγου και τα χρόνια δραστηριότητας του, προσφορά της SP Tableware του κου Παπάζογλου.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. με επανεκλογή του κ. Νίκου Διαμαντόπουλου στη θέση του προέδρου και με ένα νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους όσο και από νεότερους με όρεξη για δουλειά.

Αντιπρόεδρος: Δρακούλης Παύλος

Γραμματέας: Αποστολόπουλος Σπύρος

Ταμίας: Σπυρόπουλος Παναγιώτης

Μέλη: Λίβανος Αθανάσιος, Κατέβας Διονύσης, Πιρπυρής Κωνσταντίνος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και μέλος Γιάννη Φωτεινογιαννόπουλο, ιδιοκτήτη του cafe “…στου Βαγγέλη” για τη φιλοξενία της εκδήλωσης.

Καλή και δημιουργική νέα χρονιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος