FOLLOW US: facebook twitter

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Ζαχάρως έκοψε την πίτα της

Ημερομηνία: 18-01-2023 | Συντάκτης:

Την άψογη λειτουργία της εξήρε ο Δήμαρχος

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζαχάρως το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023 στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση, η ευχάριστη ατμόσφαιρα της οποίας επέτρεψε τη διεξαγωγή συζητήσεων μεταξύ των παρευρισκόμενων. Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γεώργιος Τριγάζης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευχαρίστησε όσους ήταν παρόντες. Αργότερα, το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον κ. Τριγάζη και όλα τα στελέχη, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, για την άψογη λειτουργία των υπηρεσιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υπηρεσίες του Κ.Δ.Α.Π. με τις συνεχείς εκδηλώσεις και δράσεις και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για την ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα που υπέδειξε τα τελευταία χρόνια, ειδικά κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, χαρακτηρίζοντάς το «φως στο σκοτάδι» των δημοτών που στερούνται βασικών αγαθών. Έπειτα, ακολούθησε η κοπή της πίτας ενώ η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό και ποτό, τα οποία επιμελήθηκαν μέλη της Κοινωφελούς.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκα Λαμπροπούλου, Αντιδήμαρχοι Ζαχάρως, ο Υποψήφιος Βουλευτής Νίκος Καλάκος, υπάλληλοι του Κ.Δ.Α.Π., του Κέντρου Κοινότητας και του «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και δημότες. Το «παρών» έδωσε ο Βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Ζαχάρω το πρωί τη Δευτέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος