FOLLOW US: facebook twitter

Η κατηφόρα

Ημερομηνία: 05-08-2020 | Συντάκτης:

Όσο κι αν ευχόμαστε καλό μήνα, είναι βέβαιο ότι ο Αύγουστος θα είναι χειρότερος από τον Ιούλιο. Και ο Σεπτέμβριος χειρότερος από τον Αύγουστο. Η κατηφόρα γίνεται όλο και πιο ορατή και τα φρένα όλο και πιο αόρατα.

– Μιλάμε για το σκοτάδι της οικονομικής κρίσης που ήδη μας πλακώνει. Και που με τόση αμελή επιμέλεια προετοίμασαν, χλευάζοντας όσους τους καλούσαν να πάρουν έγκαιρα και εμπροσθοβαρή μέτρα, να επιδοτήσουν την εργασία και όχι την ανεργία, να εφαρμόσουν ένα σχέδιο σωτηρίας του τουρισμού, της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, των θέσεων εργασίας.

– Μιλάμε για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, που όλοι ξέραμε ότι έρχεται, αλλά η κυβέρνηση ήταν απασχολημένη αντί να θωρακίζει τη δημόσια υγεία. Και πληρώνουμε τώρα τις παλινωδίες, τις συναλλαγές, τις απευθείας αναθέσεις. Τον καταστροφικό συνδυασμό προχειρότητας στον τουρισμό. Την περιφρόνηση απέναντι στον κόσμο του ΕΣΥ, που κάποτε οι Φαρισαίοι και οι κυρίες τούς χειροκροτούσαν. Αλλά όταν πίστεψαν ότι το κακό υποχώρησε, άφησαν τους «ήρωες» απλήρωτους και τα αιτήματά τους ανεκπλήρωτα.

Πηγή: tvxs.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος