FOLLOW US: facebook twitter

Η καρδιά του µοναδικού Ολυµπιακού Αγώνα ∆ρόµου στη χώρα θα χτυπήσει ξανά στη Θεσσαλονίκη!

Ημερομηνία: 08-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Την Κυριακή 2 Απριλίου γινόµαστε µια οµάδα…. µια Ολυµπιακή οµάδα και τρέχουμε παρέα με Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένους αθλητές για τη ∆ιεθνή Ολυµπιακή Ηµέρα.

Η μεγαλύτερη Ολυμπιακή γιορτή της χώρας θα ενώσει, για ακόμη μία χρονιά, τα βήματα μικρών και μεγάλων, στην απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία!!

Ο μοναδικός στην Ελλάδα Ολυμπιακός αγώνας δρόμου επιστρέφει για 6η συναπτή χρονιά με νέες απολαυστικές διαδρομές στη καρδιά της Θεσσαλονίκης. Ο μεγαλύτερος αθλητικός θεσμός της χώρας ξεκίνησε το 2018 στη πόλη μας και από το 2022 στην Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύοντας το ελληνικό και Ολυμπιακό πνεύμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τρέξε κι εσύ παρέα με τους φίλους σου ή με την οικογένειά σου στο υπέρτατο δρομικό γεγονός της χώρας!

Ένας αγώνας που πραγματοποιείται σε άλλες 200 χώρες στον κόσμο, υπό την αιγίδα του πλέον αναγνωρίσιμου διεθνώς brand name, αυτό των Ολυμπιακών Κύκλων!

Η διοργάνωση περιλαμβάνει πιστοποιημένους Αγώνες από την AIMS 10 χλμ. για ενήλικες, 5 χλμ. για ενήλικες και εφήβους και 1,5 χλμ. για όλες τις ηλικίες. Στον Αγώνα του 1,5χλμ. οι σχολικές ομάδες συμμετέχουν δωρεάν, ενώ για όλους τους Αγώνες ισχύουν Ομαδικές Εγγραφές.

Το σύνθημα της Ημέρας “Κινήσου, Μάθε, Ανακάλυψε” περιγράφει τις υψηλού επιπέδου αισθητικής και ασφάλειας αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις, που δίνουν τον παλμό για τον κορυφαίο Ολυμπιακό εορτασμό.

Θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ στην οργάνωση του απόλυτου δρομικού γεγονότος;

Θέλεις να γίνεις μέλος της μεγάλης Ολυμπιακής μας οικογένειας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του αγώνα μας;

Γίνε εθελοντής συμπληρώνοντας την “Αίτηση Εθελοντισμού” που θα βρεις στο site μας: https://olympicdayrun.gr/

Οι εγγραφές πήραν παράταση και θα είναι διαθέσιμες έως τις 20 Μαρτίου!!

Είστε έτοιμοι για μία μοναδική αθλητική εμπειρία;

Εξασφάλισε τη θέση σου σήμερα και τρέξε μαζί μας κάνοντας την Εγγραφή σου στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη, Τ 2310-968531).

Περισσότερες Πληροφορίες και Εγγραφές: http://olympicdayrun.gr/

Κάντε like & follow στα ΜΚΔ (facebook, instagram) για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του απόλυτου Ολυμπιακού δρομικού γεγονότος της χώρας !!!

Hashtag: #olympicdayrun #olympicdayrun_greece

“Not Just A Run.. Τhe Olympic Run”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος