FOLLOW US: facebook twitter

Η Kaplanis Fruits στηρίζει τον ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 22-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η επιχείρηση Kaplanis Fruits, που εδρεύει στο Ψάρι του Ν. Ηλείας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων, στηρίζει ενεργά και φέτος τον ΠΑΟ Βάρδας και ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση-ευχαριστήριο για την επιχείρηση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Μια οικογενειακή παράδοση που από το 1948 οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο της τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας φράουλας δηλώνει δυναμικό «παρών» στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας και ουσιαστικά πιστοποιεί την ανάγκη συμπόρευσης μεταξύ αγροτικού, εμπορικού τομέα και αθλητισμού, μια σχέση συνυφασμένη με την ιστορία του σωματείου μας. Από την γέννησή του, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κύριος ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ γέννημα θρέμμα της περιοχής μας στηρίζει χρόνια με τον τρόπο του αθόρυβα την ομάδα μας, πιστοποιώντας το ότι η υποστήριξη στα πρότυπα του τόπου μας είναι αυτοσκοπός και ένδειξη αναγνώρισης για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους τομείς.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Η επιχείρηση KAPLANIS FRUITS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Τα πρώτα βήματα έγιναν το 1948 από τον πατέρα Γεώργιο Καπλάνη και στη συνέχεια ανέλαβε ο γιος Νικόλαος Καπλάνης, όπου συνέχισε και επέκτεινε την επιχείρηση.

Η έδρα της επιχείρησης είναι στο Ψάρι του Νομού Ηλείας, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Μανωλάδας, όπου καλλιεργούνται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια οι φράουλες…

Η KAPLANIS FRUITS στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, έκτασης 5500 m², με περιβάλλοντα χώρο επιπλέον έκταση 10.000 m² διαθέτει έξι υπερσύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους χωρητικότητας 100 t για την κατάλληλη πρόψυξη των φραουλών. Επιπλέον διαθέτει περίπου 1000 στρέμματα θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων όπου καλλιεργούνται οι φράουλες. Το μεγαλύτερο ποσοστό της συνολικής παραγωγής διατίθεται σε πελάτες με πολυκαταστήματα και υπεραγορές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Μέσης Ανατολής. Οι χώρες του αγοραστικού κοινού είναι Ελλάδα, Γερμανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Ιταλία , Ουγγαρία, Κροατία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Σαουδική Αραβία. Παράγει φρέσκο προϊόν ανώτερης ποιότητας με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή απόδοση τόσο στην εμφάνιση όσο και στην γεύση. Γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις της αγοράς που ολοένα και μεταβάλλονται, προτεραιότητα της επιχείρησης είναι η άριστη ποιότητα φράουλας και η συνεχής εξέλιξη μέσα από σωστές και σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας καθώς και τεχνολογικής εξέλιξης.

Άπαντες στην οικογένεια του Π.Α.Ο. Βάρδας ευχόμαστε στην KAPLANIS FRUITS κάθε επιτυχία στην εμπορική της πορεία και τους ευχαριστούμε για την ενεργή υποστήριξη προς το σωματείο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος