FOLLOW US: facebook twitter

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς αγώνες

Ημερομηνία: 25-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στους αθλητές μας που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς αγώνες και όλες οι πωλήσεις θα γίνουν δωρεά στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Το παιδικό παραμύθι «Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια», της Αιμιλία Πλατή, που κυκλοφορεί είναι αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς αγώνες που ξεκινούν σήμερα αλλά και σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που δεν το βάζουν κάτω παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια» είναι ένα παιδικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα παραμύθι για τον αθλητισμό και την αναπηρία. Ο τίτλος είναι από μόνος του ένα σχήμα οξύμωρο. Θέλει να μας τραβήξει την προσοχή και να μας δώσει το μήνυμα. Η ιστορία αρχικά μοιάζει με την κλασική ιστορία της γοργόνας του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αλλά μετά αλλάζει, παίρνει άλλο δρόμο και μας μιλάει για την ομορφιά του αθλητισμού που δεν γνωρίζει όρια σε σωματικές αναπηρίες», εξηγεί η συγγραφέας και προσθέτει:

«Το βιβλίο το εμπνεύστηκα όντας η ίδια δρομέας μεγάλων αποστάσεων και μαραθωνοδρόμος, όταν είδα γύρω μου συναθλητές μου να τρέχουν όμορφους αγώνες με το ειδικό, αναπηρικό τους αμαξίδιο και να χαμογελούν και να απολαμβάνουν και τελικά να παίρνουν από τον αθλητισμό όλη την ομορφιά και την απόλαυση που παίρνει κάθε αθλητής.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στους αθλητές μας που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς αγώνες και όλες οι πωλήσεις θα γίνουν δωρεά στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Ένα αντίτυπο του παραμυθιού έχει δοθεί ήδη σε κάθε μας αθλητή πριν ακόμα ξεκινήσει το ταξίδι για το Τόκιο. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Πηγή: koutipandoras.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος