FOLLOW US: facebook twitter

Η. Φωτόπουλος: «Αποκλειστικός στόχος η άνοδος»

Ημερομηνία: 29-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Ηλίας Φωτόπουλος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας, που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορία Ηλείας. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας, όπου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία τους και χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκε επίσημα από την Διοίκηση του ΠΑΟΒ.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος μίλησε χθες στην «Πρωινή» για την επιστροφή του στον ΠΑΟΒ και τους στόχους της ομάδας. Ο 57χρονος τεχνικός μας είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ την Διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να ξαναβρεθώ στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΒ. Η Βάρδα έχει περιζήτητο πάγκο και πολλοί θα ήθελαν να δουλέψουν στην ομάδα. Στόχος είναι η επάνοδος στην Γ΄ Εθνική, εκεί όπου θεωρώ ότι πρέπει να βρίσκεται η ομάδα. Αποκλειστικός στόχος μας, λοιπόν, είναι το πρωτάθλημα στην Ηλεία και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Δεσμεύομαι πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε το στόχο και να φέρουμε τον ΠΑΟΒ εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Όσο για το πλάνο του ΠΑΟΒ στο νέο πρωτάθλημα, ο Ηλίας Φωτόπουλος είπε: «Θα δουλέψουμε στα πρότυπα της Γ΄ Εθνικής, σαν να παίζουμε σε αυτή την κατηγορία. Θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στον στόχο που έχουμε θέσει, την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Θα δουλέψουμε σκληρά και αισιοδοξούμε πως θα τα καταφέρουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος