FOLLOW US: facebook twitter

Η Φωτεινή Δεσινιώτη μαζί με τον Γιώργο Γεωργιόπουλο

Ημερομηνία: 03-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Γεννήθηκα στην ιστορική Αρχαία Πίσα και από νεαρή ηλικία, από τα 15 μου χρόνια, αποφάσισα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και να κατέβω στην Αρχαία Ολυμπία για να αναζητήσω μια καλύτερη ζωή. Από τότε, βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις δικές μου δυνάμεις, δραστηριοποιούμε στην Αρχαία Ολυμπία, στην οικογενειακή επιχείρηση που έχω με τον σύζυγό μου και είμαι μητέρα δύο κοριτσιών. Η ζωή στο διάβα της δεν ήταν εύκολη για την οικογένειά μου, ζήσαμε δύο πυρκαγιές, χάσαμε το σπίτι μας αλλά όχι και το κουράγιο και την αισιοδοξία μας και σταθήκαμε ξανά όρθιοι στα πόδια μας. Δημιουργηθήκαμε ξανά από την αρχή.

Κατοικώ σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο γνωστό στα πέρατα της γης, που δεν είχε όμως την τύχη να έχει δυναμικούς και οραματικούς ανθρώπους στο τιμόνι του δήμου. Γνωρίζοντας  τον Γιώργο Γεωργιόπουλο,  έναν άνθρωπο καταξιωμένο  και ικανό που έχει αποδείξει  ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, εκτίμησα την αγάπη του για το δήμο μας, την ανιδιοτέλεια, την αποτελεσματικότητα, την κοινωνική του ευαισθησία, την εμπειρία του στα κοινά.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου, η θετική μου ενέργεια  και ο διακαής μου πόθος να προσφέρω στους συμπολίτες μου και να τους ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια, με οδήγησαν να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και να αποδεχθώ την πρόταση του Γιώργου Γεωργιόπουλου να είμαι υποψήφια στο πλευρό του, θεωρώντας ότι έχουμε κοινούς στόχους και όραμα.

Να κάνουμε ΜΑΖΙ μια νέα αρχή για την Ολυμπία και τα χωριά μας,  να σταματήσουν να φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.  Στην ΟΛΥΜΠΙΑ που αξίζουμε, κάνοντας όλοι μαζί μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Φωτεινή Δεσινιώτη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας

Γιώργος Γεωργιόπουλος – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος