FOLLOW US: facebook twitter

Η Φώφη και τα σενάρια

Ημερομηνία: 07-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Στα παραπολιτικά του αθηναϊκού Τύπου έφτασε η επίσκεψη της Φώφης στη Φολόη, γεγονός που σχολίασε δηκτικά σε συνεργάτες του χθες στον Αλφειό ο Τάκης Αντωνακόπουλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, συγκεκριμένη εφημερίδα έχει στοχοποιήσει τον νομό και δε χάνει ευκαιρία να γράφει ακόμα και πράγματα που δεν ισχύουν, για να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Σχετικά με την κάθοδο της Φώφης, ο δήμαρχος Πύργου ανέφερε ότι ενημερώθηκε την παραμονή από συνεργάτες της για πρόθεση επίσκεψης στην πόλη, αλλά εφόσον επελέγη τελικά η ορεινή διαδρομή από Τρίπολη, δεν έβγαιναν οι χρόνοι για την επιστροφή και έτσι ματαιώθηκε.

Όπως μας είπε, όσα γράφτηκαν και τον εμπλέκουν, είναι ευφάνταστα σενάρια.

Επειδή όμως η στήλη τον ρώτησε για ποιο λόγο μετέβη στη Φολόη, μας επισήμανε ότι διατηρεί πολύχρονη φιλία με τη Φ.Γεννηματάκαι ότι μπορεί να μην έχει κομματική ιδιότητα εφόσον είναι δήμαρχος Πύργου, αλλά δεν παύει ιδεολογικά να εκφράζεται από την Κεντροαριστερά.

«Με τη Φώφη Γεννηματά γνωριζόμαστε από το 2000.

Να υποκριθώ ξαφνικά ότι δεν την ξέρω;

Επίσης, ως δήμαρχος δεν έχω πλέον κομματική ιδιότητα, αλλά ο πυρήνας των αξιών μου και των ιδεών που με εκφράζουν, δεν παύει είναι ο ευρύτερος χώρος της Δημοκρατικής Παράταξης», τόνισε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 07/06/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος