FOLLOW US: facebook twitter

Η Eurobank βραβεύει και Ηλείους αριστούχους μαθητές

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Βραβεύονται οι πρώτοι των πρώτων που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων για την εισαγωγή τους στα Παν/μια

Τους αριστούχους μαθητές αποφοίτους Λυκείου από όλη τη χώρα βραβεύει για 17η συνεχή χρονιά η Eurobank σε εκδήλωση που για την Πελοπόννησο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Γενάρη στην Τρίπολη με την βράβευση 64 αριστούχων από σχολεία της Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Κορινθίας. .

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -πάνω από 18.000 μόρια- σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2003, έχουν βραβευθεί 17.725 αριστούχοι μαθητές από όλη την Ελλάδα, ενώ μαζί με τους 861 που βραβεύονται φέτος ο αριθμός ανέρχεται συνολικά σε 18.586.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος