FOLLOW US: facebook twitter

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών βράβευσε τον Δημήτρη Σπύρου

Ημερομηνία: 16-01-2020 | Συντάκτης:
Για την προσφορά του στον Ελληνικό Πολιτισμό ως Καλλιτεχνικός Δ/ντης του Φεστιβάλ Ολυμπίας

Τρείς Καλλιτεχνικούς Διευθυντές για το επώνυμο δημιουργικό έργο τους στα μεγάλα Φεστιβάλ της Περιφέρειας, τίμησε και βράβευσε η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών πριν μερικές μέρες στην κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού κτηρίου «Νίκος Κούνδουρος», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Τον Δημήτρη Σπύρου από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, τον Αντώνη Παπαδόπουλο από το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας και τον Σταύρο Ιωάννου από το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ- Docfest της Χαλκίδας.

Για το έργο και τον ρόλο των τριών δημιουργών- σκηνοθετών μίλησαν οι : Θανάσης Μπουραντάς, Δήμαρχος Αλιβερίου,  Τώνης Λυκουρέσης, Χάρης Παπαδόπουλος, Κώστας Φέρρης, Γιάννης Σολδάτος, Παύλος Μεθενίτης, Λεωνίδας Βαρδαρός και Κώστας Σταματόπουλος.

Ο Δημήτρης Σπύρου με τη δουλειά του και την ευαισθησία του πάνω στις ταινίες για παιδιά και νέους, πέτυχε να ενώσει και να κινητοποιήσει ολόκληρη την κοινωνία της Ηλείας και των γύρω νομών, τα σχολεία και τη Μέση Εκπαίδευση, δημιουργώντας επικοινωνία με όλη την Περιφέρεια, αναδεικνύοντας το Φεστιβάλ Ολυμπίας σε διεθνές επίπεδο και φιλοξενώντας παιδιά και κινηματογραφικές ταινίες από όλο τον κόσμο.

Για τη διαρκή προσφορά τους στον Πολιτισμό, η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών απένειμε στους τρεις σκηνοθέτες και διευθυντές Φεστιβάλ τιμητικές πλακέτες. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν άνθρωποι του κινηματογράφου, ηθοποιοί και σκηνοθέτες μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Φέρρης που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος