FOLLOW US: facebook twitter

Η Ε.Ο.ΠΕ. ζητά το άνοιγμα των Ακαδημιών

Ημερομηνία: 31-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, ζητά την επανέναρξη λειτουργίας των Ακαδημιών.

Η επιστολή αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία ήρθε η ώρα να εξετασθεί η επανέναρξη λειτουργίας των προπονήσεων των ακαδημιών (αναπτυξιακών ηλικιών), γεγονός το οποίο και θεωρώ απαραίτητο όχι μόνο για αθλητικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.
Μετά τον εγκλεισμό που έζησαν τα παιδιά τόσους μήνες, είναι απαραίτητο να επιστρέψουν στον αθλητισμό προκειμένου να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση την σωματική και ψυχική τους υγεία. Η πολύμηνη έλλειψη άθλησης θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στον τρόπο ζωής ενός νέου παιδιού. Με βελτίωση των πρωτοκόλλων του πρώτου κύματος της πανδημίας, λαμβανομένου υπόψη την γνώση που διαθέτουν πλέον οι ειδικοί, ήρθε η ώρα να επαναλειτουργήσουμε τις ακαδημίες των σωματείων και των κλιμακίων της ομοσπονδίας.
Ύστερα από επικοινωνία που είχα με τις ενώσεις και με πολλά ερασιτεχνικά σωματεία, σας πληροφορώ ότι έχουν την πρόθεση και την δυνατότητα να εξασφαλίσουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ασφαλή γήπεδα για άθληση, βοηθώντας τους να ξαναβρούν την σωματική τους υγεία και την ψυχική τους ανάταση που τόσο το έχουν ανάγκη.
Ελπίζοντας στην θετική σας ανταπόκριση και ευελπιστώντας στην κατανόηση του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι νέοι αθλητές, που τόσο πολύ αγαπάτε, παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος