FOLLOW US: facebook twitter

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας με τον παραδοσιακό θεσμό της «Καλής Πράξης» στηρίζει τους πυρόπληκτους της Ηλείας

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:

Τον παραδοσιακό Θεσμο της ”Καλής Πράξης” πραγματοποίησε και πάλι, αντιπροσωπεία  μελών  της Ένωσης  Παλαιών Προσκόπων  Ηλείας.

Αυτή τη φορά όμως για να συνδράμουν τις Αρχές στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται ώστε να ανακουφιστούν  οι πληγέντες συμπολίτες από τις τεράστιες και καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν και την περιοχή μας. Ήδη από τις πρώτες ώρες των μεγάλων καταστροφών, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και η Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας, έδωσαν το έναυσμα για άμεση κινητοποίηση.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μάλιστα μέλη της αντιπροσωπεία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων  Ηλείας, αντέδρασαν άμεσα και όπως είναι πλέον κοινή παραδοχή,αποτελεί βασικό Κοινωνικό συντελεστή για την επί σειρά ετών τακτική και έμπρακτη  Αλληλεγγύη,παρέδωσαν στους υπευθύνους, τη δική συμβολή στην κοινή αυτή προσπάθεια.  Προσέφεραν έτσι  ικανή ποσότητα από νερά, τροφίμων διαρκείας από εισφορές των μελών τους και ευγενική προσφορά του supermarket ”Τερζής”.

Ήταν επίσκεψη Αγάπης και ανιδιοτελούς Προσφοράς που τα μέλη της δραστήριας αυτής Ομάδας πραγματοποιούν όχι μόνο στις έκτακτες ανάγκες  αλλά και τις γιορτές αλλά σε μεμονωμένους συμπολίτες κατά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ανάμεσά τους γνωστά  στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην κορυφαία νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από άλλη σκοπιά, μέσω της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ,κάνοντας πράξη όλα όσα έχουν κάνει στάση ζωής και συνεχίζουν με το έργο τους και την συνεχή δράση τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία και στον Άνθρωπο.

Τόσο ο Αρχηγός όσο και ο  Υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας Κώστας Τριαταφυλλόπουλος και Ανδρέας Γιατράς, όπως και τα μέλη Γιώργος Ηλιόπουλος και Ακριβή Ρέβελου, μεταξύ των άλλων ,μίλησαν για τις πολλές δράσεις τους, το παιδαγωγικό έργο και την ευεργετική επίδραση του Προσκοπισμού  στη Νεότητα, τις Αρχές και τις Αξίες του, που είναι προσανατολισμένες στα Ανθρωπιστικά Ιδεώδη και τη  βελτίωση τους ,ώστε να είναι χρήσιμοι αυριανοί πολίτες

Παρέστη  ο πρόεδρος ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ.Βασ.Σεϊντής, ο υπευθ.του Γρ.Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος  και η επιτροπή παραλαβής που τόνισαν την αξία του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στους παρευρεθεντες και συντελεστές της προσπάθειας αυτής.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος