FOLLOW US: facebook twitter

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι γεγονός!

Ημερομηνία: 31-03-2023 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε η στελέχωσή της με ΚΥΑ

Η σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι γεγονός! Ακόμα μία από τις βασικές δεσμεύσεις του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα υλοποιείται. Με κοινή απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών εγκρίθηκε η διαδικασία πλήρωσης τεσσάρων οργανικών θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Ο Δήμος είχε αποστείλει αίτημα κάλυψης των οργανικών θέσεων και πλέον, σύμφωνα με την απόφαση, οι εγκεκριμένες θέσεις θα αποσταλούν στο ΑΣΕΠ για την έκδοση της οικείας προκήρυξης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες ήταν μία από τις βασικές μας δεσμεύσεις. Με μία σειρά ενεργειών καταφέραμε πολλά σε αυτόν τον τομέα. Πλέον με την δημιουργία της δημοτικής αστυνομίας, το αίσθημα ασφάλειας ενισχύεται, ενώ,  επιπλέον, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί θα συνδράμουν ουσιαστικά σε ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος