FOLLOW US: facebook twitter

Η Dance LifeSteps φιλοξενεί τον Ηλία Λαδά

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
Για μια ακόμα φορά έρχεται ο γνωστός χορευτής από το Dancing With The Stars

Για ακόμη μία φορά βρέθηκε στην πόλη μας ο πασίγνωστος χορευτής και χορογράφος του Dancing With The Stars, Ηλίας Λαδάς. Την ιδιαίτερη χαρά της φιλοξενίας του επιμελήθηκε και αυτή τη φορά η κυρία Μαρία Πολίτη και η Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps!

Ο Ηλίας Λαδάς  χόρεψε με όλα τα μέλη που παρευρέθησαν την Κυριακή το βράδυ στον χώρο της Ακαδημίας. Απάντησε σε κάθε τους απορία, μοιράστηκε μαζί τους πολύτιμα μυστικά της τέχνης του χορού, ενθάρρυνε τα νέα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με το αντικείμενο που τόσο αγαπούν, έδωσε συμβουλές μέσα από την πολυετή εμπειρία του και τα συνεχάρη για την τόσο εποικοδομητική συνάντησή τους!  Δεν έλειψαν φυσικά ούτε οι πολύτιμες απόψεις του και συμβουλές προς τα νεότερα παιδιά για τους Χορό – Αθλητικούς Αγώνες, στους οποίους συμμετέχουν.  Συγχαρητήρια από τον κύριο Ηλ. Λαδά εξέλαβε, όμως, με τη σειρά της και η πολυαγαπημένη του φίλη, κυρία Μαρία Πολίτη, αφ’ ενός για την εξαιρετική δουλειά στις χορογραφίες της, δείγμα των οποίων ο Ηλίας παρακολούθησε, αφ’ ετέρου για το ανεπιτήδευτο ήθος και χαρακτήρα της χορευτικής της ομάδας.

Η βραδιά έκλεισε με μια ιδιαίτερη πρόσκληση από τον Ηλία Λαδά στα μέλη της Dance LifeSteps Academy, σε ένα από τα μεγαλύτερα χορευτικά latin πάρτι της Αθήνας, στο Fever! Με την αποδοχή της πρότασης μικροί και μεγάλοι «Dance LifeSteppers» πρόκειται να βρεθούν ανάμεσα στα πιο ηχηρά ονόματα χορευτών και χορογράφων της Ελλάδας και φυσικά ….τι άλλο ….να χορέψουν μαζί τους! Στο άρθρο μας ωστόσο έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε φωτογραφικό υλικό με τον Ηλία Λαδά εν δράση… χορευτική, ένα πραγματικό φαινόμενο για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος