FOLLOW US: facebook twitter

Η ασφάλεια των πολιτών σε προτεραιότητα

Ημερομηνία: 23-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Συνάντηση Ανδρέα Νικολακόπουλου με τον νέο Αρχηγό της ΕΛΑΣ Λάζαρο Μαυρόπουλο

Με το νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο συναντήθηκε ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος και αφού του ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν στις ανάγκες, τα προβλήματα αλλά και τις προτεραιότητες που είχαν τεθεί για την Ελληνική Αστυνομία στην Ηλεία.

Ο κ. Νικολακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κάλυψη θέσεων αστυνομικών στο Νομό μας, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, κάτι που και ό ίδιος είχε ζητήσει τόσο από τον προηγούμενο Αρχηγό, που τον είχε επισκεφθεί, όσο και από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.ΤάκηΘεοδωρικάκο, τον οποίο επίσης είχε συναντήσει μαζί με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας.

Θα πρέπει ωστόσο, όπως επεσήμανε και στον κ. Μαυρόπουλο, η προσπάθεια να συνεχισθεί και ως προς την ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ στο Νομό μας και βεβαίως, να εξετασθούν για μία φορά ακόμη τα ζητήματα πουν αφορούν στην ανάγκη μεταστέγασης Αστυνομικών Τμημάτων, εκεί όπου οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι τόσο για το προσωπικόόσο και για τους πολίτες ακατάλληλες.

Σε κάθε περίπτωση, εν όψει της θερινής περιόδου, που η κίνηση των οχημάτων παρουσιάζει μεγάλη αύξηση, χρειάζεται μία επιπλέον ετοιμότητα με αποτελεσματικό τροχονομικό έλεγχο.

Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ευχαρίστησε τον βουλευτή της ΝΔ για όλες τις επισημάνσεις, τις οποίες και χαρακτήρισε ουσιαστικές που θα πρέπει να εξετασθούν στην βάση της αντιμετώπισης προβλημάτων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλεία, ενώ συμφώνησε μαζί του στο να υπάρξει καιπεραιτέρω συνεργασία πάνω σε αυτά τα θέματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος