FOLLOW US: facebook twitter

«Η Ανεξαρτησία λειτουργεί… αλλιώς»

Ημερομηνία: 06-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ Ήλιδας, γνωστοποίησε επιστολή του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκου Διαμαντόπουλου στον Πρόεδρο του Σώματος, με θέμα «Πολιτική αιτιολόγηση απουσίας από το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας» και ημερομηνία 6-2-2019.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Σας ενημερώνω πως δεν θα παραστώ στη σημερινή (6-2-2019) διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ως στάση διαμαρτυρίας προς τη Δημοτική Αρχή, έναντι της αντιμετώπισης που έτυχε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, στην πρόσφατη (2-2-2019) σύσκεψη για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, υπό τον Δήμο Ήλιδας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Την 3η δημοτική παράταξη, εκπροσώπησε τριμελής αντιπροσωπεία, υπό τον κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, με τη συμμετοχή της κας Θεοδώρας Μπουσδούκου και του κ. Γιώργου Μπράνη. Αν και ήταν επισήμως δηλωθέντες από εμένα, οι υπεύθυνοι της εν λόγω σύσκεψης φορέων, αρνήθηκαν -επιδεικτικά- να δώσουν το λόγο στον εισηγητή μας προκειμένου να τοποθετηθεί.

Λυπούμαστε που ορισμένοι δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν, ότι υπάρχουν και σχήματα που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν και συλλογικά και οι επισήμως δηλωθέντες εκπρόσωποί τους, σε διάφορες δραστηριότητες, να είναι άνθρωποι πέραν (του) ενός επικεφαλής. Ακόμη κι αν εκείνος που θα μιλούσε για το δικαίωμα μας στην υγεία, μπορεί να ‘ναι ένας «πιτσιρικάς», εκτός πολιτικών… κατεστημένων. Δεν τους παρεξηγούμε, ο καθείς όπως έχει μάθει.

Αναμένουμε λοιπόν, ως προς την ουσία, τις επόμενες ενέργειες από τις αρμόδιες Αρχές, ώστε να προκύψουν -ορατά και κυρίως λειτουργικά- αποτελέσματα. Το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην υγεία, είναι αδιαπραγμάτευτο. Όπως και η αντίστοιχη πρόσβαση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος