FOLLOW US: facebook twitter

Η Αμαλιάδα ξεφαντώνει στους ρυθμούς της Αποκριάς!

Ημερομηνία: 13-02-2023 | Συντάκτης:

Μουσική, καρναβάλι μικρών, κυνήγι χαμένου θησαυρού κυριάρχησαν το Σαββατοκύριακο

-Νέο ραντεβού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

Σε ρυθμούς Αποκριάς, κεφιού, χαράς και διασκέδασης βρίσκεται η πόλη της Αμαλιάδας, καθώς το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ‘ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 2023’, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων με την διάθεση να χτυπάει ‘κόκκινο’ και φυσικά έπεται συνέχεια!

Το βράδυ του Σαββάτου ο πεζόδρομος της πόλης πλημμύρισε από κόσμο όλων των ηλικιών και όλοι απόλαυσαν την μοναδική μουσική του γνωστού και αγαπημένου συγκροτήματος Goin’ Through και του γνωστού ράπερ Isorropistis. Η μουσική, με παλιές και νέες επιτυχίες, ξεσήκωσε τους δεκάδες παρευρισκόμενους, πολλοί εκ των οποίων δεν δίστασαν να τραγουδήσουν μαζί με τους καλλιτέχνες ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα.

Σε αυτό συνέβαλαν και οι ίδιοι οι τραγουδιστές που είχαν διαρκή επικοινωνία με το κοινό και η βραδιά εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή με τη νύχτα να γίνεται μέρα με τα αμέτρητα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό!

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου, με το καθιερωμένο πλέον ‘Καρναβάλι των Μικρών’. Με την βοήθεια του καιρού που ήταν σύμμαχος, τα παιδιά που κατέκλυσαν την πλατεία με τους γονείς τους, διασκέδασαν με ξυλοπόδαρο, κλόουν και άλλες δράσεις, έχοντας ενεργή συμμετοχή όταν στην σκηνή ανέβηκαν οι ανιματέρ που έπαιξαν μαζί τους, έκαναν μαγικά, χόρεψαν, τραγούδησαν και φυσικά γέλασαν με την ψυχή τους, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι οι Απόκριες είναι χαρά και το μονό που χρειάζεται είναι καλή διάθεση.

Άκρως επιτυχημένη και η διήμερη δράση με το ‘Κυνήγι του χαμένου θησαυρού’, με τη συμμετοχή 32 ομάδων, που αποτελούνταν από περίπου 140 παιδιά, τα οποία ξεχύθηκαν επί δύο ημέρες στους δρόμους της πόλης αναζητώντας τον θησαυρό. Έπαιξαν, διασκέδασαν και κυρίως ακόνισαν το μυαλό τους, μέσα από μία δράση που είχε στόχο να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη που ζουν και να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις για τον τόπο τους.

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με την μεγάλη Αποκριάτικη παρέλαση με τον δήμο Ήλιδας να ανανεώνει το ραντεβού του με όλους τους δημότες για να ξεφαντώσουν και να διασκεδάσουν!

Νίκος Βουρλιώτης και Isorropistis έδωσαν το ρυθμό με πολλές μουσικές επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος