FOLLOW US: facebook twitter

Η 3η συνάντηση του κύκλου των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω” την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 11-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Πύργου απευθύνουν κάλεσμα παρακολούθησης της 3ης  συνάντηση του 8ου κύκλου της Ακαδημίας για Γονείς 2022-2023, υπό τον γενικό τίτλο «Από το Α έως το Ω», που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023.

Το ανωτέρω πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις-οκτώ δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων, τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 από Νοέμβριο έως Μάιο, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

  Το θέμα της προσεχούς συνεδρίας είναι «Το άγχος ως συναίσθημα & ο θυμός ως σύμπτωμα στο παιδί και τον έφηβο: τρόποι παρέμβασης από τους γονείς»

Ομιλητές: Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ, Επιστ. Υπεύθυνος Προγραμμάτων ΕΚΠΑ-Π.Ο.Υ. “φιλικών” για εφήβους και κατάρτισης του Υπουργείου Υγείας, Διευθύντρια  ΠΜΣ “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)  και  Βάνα Τζάννε, Ψυχολόγος MSc, Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Επιστημ. Συνεργάτης, Πρόγραμμα Κατάρτισης Υπουργείου Υγείας «Παιδιά και Έφηβοι στις ημέρες Covid-19».

*  Για να παρακολουθήσετε την 3η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας:

https://us06web.zoom.us/…/reg…/WN_OP-tOFvxStajAvELWuVcyQ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος