FOLLOW US: facebook twitter

Ήττα του Αίαντα από την Εθνική Ενόπλων – Βραβεύσεις στο ημίχρονο

Ημερομηνία: 11-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας ηττήθηκε 2-0 από την Εθνική Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, σήμερα, στο γήπεδο της Γαστούνης, σε φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αρχ. Ολυμπίας.


Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει και πέναλτι στο 74΄. Το 0-1 έκανε στο 13΄ ο Τριφιάτης μετά από αντεπίθεση και ασίστ του Πετριτάι. Στο 20΄ ο Βατουσιάδης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι και στο 64΄  o Γκουγκούλης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-2 (δοκάρι και γκολ). Ο Αίας, που από το 20΄ και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, είχε χαμένες ευκαιρίες με Ρίλντι, Σταθάτο και Ρούνη στο α΄ ημίχρονο και Καράμπελα στο 53΄ να ισοφαρίσει. Στο 74΄ ο Τιερί Κορέια Φονσέκα κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Δούλος αλλά απέκρουσε ο Τσιώσης, ο οποίος προέβη σε πολλές σωτήριες αποκρούσεις.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Δήμος Πηνειού και ο Αίας βράβευσαν την Εθνική Ενόπλων (αρχηγός της αποστολής της Εθνικής ήταν ο αντισυνταγματάρχης Σωτήρης Ανυφαντής), ενώ ο Ζώης Υφαντής, Πλοίαρχος ε.α. Π.Ν. και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας, τίμησε τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, που για 14 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων και αρχηγός της. Μάλιστα, ο παλαίμαχος γκλκίπερ αγωνίστηκε για 15 λεπτά στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο Γιώργος Καλαρύτης παρέδωσε ανθοδέσμη στον αντισυνταγματάρχη, Σωτήρη Ανυφαντή, καθώς πριν 4 χρόνια η Εθνική Ενόπλων είχε παραστεί ξανά στη Γαστούνη σε φιλανθρωπικό αγώνα με Επίλεκτους Ηλείους ποδοσφαιριστές, για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του μικρού τότε Γιώργου.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ και περισσότερες φωτογραφίες στο φύλλο της Πρωινής τη Δευτέρα.

 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος