FOLLOW US: facebook twitter

“Ο δημόσιος χαρακτήρας της Υγείας” – Ημερίδα το Σάββατο στην Αμαλιάδα με την συμμετοχή της Ματίνας Παγώνη

Ημερομηνία: 01-10-2021 | Συντάκτης:

Ημερίδα – συζήτηση για τον δημόσιο χαρακτήρα της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τον δημόσιο χαρακτήρα των νοσοκομείων και την πορεία του ιατρικού κινήματος, πραγματοποιείται το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο Amalias Hotel στην Κουρούτα, στην οποία θα συμμετάσχει και η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.


Η πρωτοβουλία ανήκει στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, όπου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, έχει προσκαλέσει τους Ιατρικούς Συλλόγους Πειραιά, Πατρών, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ζακύνθου. Θα συμμετέχουν και οι δύο αντιπρόεδροι και ο Γ.Γ. του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την ημερίδα έχουν ως εξής:

  • «Διασύνδεση και λειτουργία των Ιατρικών Συλλόγων»
  • «Η Δημόσια Υγεία ως Δημόσιο Αγαθό – Δράσεις για την αναβάθμισή της»
  • «Προτάσεις»
  • «Η παρουσία και η πορεία του Ιατρικού Κινήματος σε σχέση με τις νέες προκλήσεις»
  • «Λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου»

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Αθηνών Γιώργος Πατούλης, η A’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ι.Σ. και Πρόεδρος του Ι.Σ. Πατρών Άννα Μαστοράκου, ο B’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ι.Σ. και Πρόεδρος του Ι.Σ. Ζακύνθου Παύλος Καψαμπέλης, ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ι.Σ. Κώστας Κουτσόπουλος, ο Γ.Γ. του Πανελλήνιου Ι.Σ. Γιώργος Ελευθερίου, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Πειραιά Νικόλαος Πλατανησιώτης, ο Γ.Γ. του Ι.Σ. Πειραιά Ιωάννης Καψοκόλης, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Αγρινίου Παντελής Παπαθανάσης, η Πρόεδρος του Ι.Σ. Λακωνίας Μαρία Τσιρώνη, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Μεσσηνίας Δημήτρης Τζωρτζίνης, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Αργολίδας Κώστας Κατσαρός, , η Πρόεδρος του Ι.Σ. Κεφαλληνίας Σοφία Ζαφειράτου και η Πρόεδρος των Ιατρών Δημοσίων Νοσοκομείων Αθηνών-Περαιώς και Πρόεδρος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ι.Σ. Ματίνα Παγώνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος