FOLLOW US: facebook twitter

Heteronymous: Δημιουργία Μουσικών Συνόλων στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 11-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Την δημιουργία μουσικών συνόλων με ορχήστρα και χορωδία στη Γαστούνη, προγραμματίζει η Ομάδα Τέχνης και Πολιτισμού των heteronymous, συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις θεματικές ενότητες των εργαστηρίων τους αλλά και των δράσεών τους.

Μάλιστα όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, απευθύνουν κάλεσμα σε όσα άτομα με ή χωρίς γνώσεις μουσικής – κατά προτίμηση όμως να είναι επαγγελματίες μουσικοί- και που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα τους .

Επίσης άτομα που δεν έχουν τις κατάλληλες μουσικές γνώσεις, μπορούν να τις αποκτήσουν τα τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και φωνητικής τέχνης – για τραγουδιστές σόλο- χορωδίας- που θα γίνονται με σκοπό την προετοιμασία τους για να ενταχθούν στα Μουσικά Σύνολα των heteronymous. Στα μουσικά τμήματα θα διδάσκονται όλα τα όργανα που θα χρησιμοποιούνται στην ορχήστρα. .

Πληροφορίες : 6977236937 Χρυσόστομος Αντωνιάδης (APXIMOYΣIKOΣ – ΣYNΘETHΣ – KAΘHΓHTHΣ)
Εναλλακτικά όσοι επιθυμούν μπορούν να αφήσουν μήνυμα στο crisando@sch.gr με το όνομα και το τηλέφωνό τους για να επικοινωνήσει ο υπεύθυνος μαζί τους.

Η ομάδα Τέχνης των heteronymous έχει πολυεπίπεδες δράσεις, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές, ενώ λειτουργούν κάθε χρόνο διάφορα τμήματα εκμάθησης, όπως χορού, θεάτρου, ζωγραφικής, γυμναστικής για μεγάλους και παιδιά, πνιγκ πονγκ κλπ και τώρα προχωρούν ένα ακόμα βήμα εντάσσοντας και την μουσική στις θεματικές τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος