FOLLOW US: facebook twitter

«Happy Day» με μεγάλες ευκαιρίες στην αγορά της πόλης!: Το Σάββατο από το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στον Πύργο από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ημερομηνία: 27-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Οικονομία

Την διοργάνωση ακόμα μιας «Happy Day» στον Πύργο, της 3ης κατά σειρά,  πραγματοποιεί το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς. Αμέσως μετά το τέλος της εκπτωτικής περιόδου και των ιδιαίτερα καλών τιμών από τα καταστήματα, «έρχεται» η «Happy Day» με ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης που θα αγγίζουν έως και το 70%.

Η εκπτωτική ημέρα θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους, σε γιορτινό κλίμα που αρκετοί καταστηματάρχες έχουν προγραμματίσει να  δημιουργήσουν με μουσικές και χάπενιγκ.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος, με χθεσινή συνέντευξη τύπου, απεύθυνε κάλεσμα προς το καταναλωτικό κοινό της πόλης αλλά και ολόκληρου του Νομού, να στηρίξουν την «χαρούμενη» αυτή ημέρα. «Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τα καταστήματα της πόλης, αποφασίσαμε και φέτος να διοργανώσουμε για  3η συνεχή χρονιά τη «Happy Day», μια εκπτωτική ημέρα η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά από μεγάλη επιθυμία όλων των καταναλωτών. Τα καταστήματα και φέτος θα έχουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που θα αγγίζουν έως και το 70%. Καλούμε όλο τον κόσμο του νομού, αλλά και τους γειτονικούς νομούς, να επισκεφθούν την αγορά μας το Σάββατο για να κάνουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που θα προσφέρουν όλα τα καταστήματα εκείνη την ημέρα. Γιατί, αυτή η ημέρα διοργανώνεται για όλους εσάς που στηρίζεται τα καταστήματα της πόλης μας όλο το χρόνο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος