FOLLOW US: facebook twitter

Happy day στον Πύργο με μεγάλες προσφορές

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Έκτακτο, Νέα

happy-day_1

Γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη με αρκετό κόσμο – Τονωτική ένεση για την αγορά

Γιορτινό και χαρούμενο κλίμα επικράτησε το Σάββατο στην πόλη του Πύργου,  με τον κόσμο να έχει κατακλύσει την αγορά, με σύμμαχο βεβαίως την λιακάδα που προσφερόταν κυρίως για πρωινή και μεσημεριανή έξοδο, καθώς κύλησε επιτυχημένα η πρώτη «Happy Day» στον Πύργο που διοργάνωση ο Εμπορικός Σύλλογος.

happy-day_4

Τα καταστήματα παρέμειναν σχεδόν στο σύνολό τους ανοιχτά όλη την ημέρα, εξ ου και το όνομα happy day, ενώ λίγες μόνο μέρες μετά τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων, υπήρξε μια ημέρα με σημαντικές προσφορές. Όλα τα προσφερόμενα είδη στα καταστήματα ήταν στην μισή τιμή, ενώ υπήρξαν και εκπτώσεις που άγγιξαν ακόμα και το 70%. Το καταναλωτικό κοινό επωφελήθηκε των προσφορών και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ψώνισαν από τα καταστήματα είδη που είχαν αποφασίσει από διερευνητικές ματιές τις προηγούμενες ημέρες, ή κάποια από εκείνα που είχαν θελκτικές τιμές και πιάστηκαν από την ευκαιρία.

happy-day-petropoulos

Ωστόσο, τα  περισσότερα καταστήματα επηρεασμένα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το περασμένο καλοκαίρι η πρώτη Λευκή Νύχτα, φρόντισαν να διοργανώσουν μικρά Happenings και να προσφέρουν κεράσματα στους πελάτες τους, είτε έξω από τα μαγαζιά τους είτε στις γειτονιές της πόλης και στους πεζόδρομους. Μάλιστα στους πεζόδρομους της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και στην οδό Μιαούλη τα μπαλόνια στόλιζαν τα δέντρα, ενώ dj είχε αναλάβει το μουσικό μέρος.

happy-day_6

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Κώστας Πετρόπουλος, επισκέφθηκε αρκετά σημεία της πόλης και επαγγελματίες και μιλώντας στην Πρωινή τόνισε ότι είναι κι αυτή μια μικρή γιορτή της αγοράς, μια ευκαιρία να ζωντανέψουν τα καταστήματα και η πόλη του Πύργου. Ανέφερε ακόμα ότι δεν επέλεξαν να κάνουν κάποιο μεγάλο event ή συναυλία, γιατί υπήρχε πάντα ο φόβος του καιρού και γι αυτό ανέλαβαν τα καταστήματα να κάνουν τα ίδια μικρά happenings ενώ μουσική υπήρχε σε αρκετά σημεία.

happy-day_3

«Πιστεύουμε ότι το happy day θα μας δικαιώσει τελικώς, ο κόσμος κυκλοφορεί και μπαίνει και ψωνίζει στα καταστήματα του Πύργου, υπάρχουν μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και είμαστε αισιόδοξοι. Είναι μια τονωτική ένεση για την τοπική αγορά και ευτυχώς βοήθησε και ο καιρός».

happy-day_2

Πάντως η κίνηση στην αγορά ήταν αισθητά καλύτερη από άλλα Σάββατο του παρελθόντος, ακόμα και το απόγευμα υπήρχε κόσμος στους δρόμους, καθώς πολλά μαγαζιά έμειναν ανοιχτά και πέρα από τις 9 το βράδυ.

happy-day


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος