FOLLOW US: facebook twitter

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ήλιδας προσφέρει βοήθεια στο πυρόπληκτο χωριό Καυκανιάς (video)

Ημερομηνία: 18-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Η ΗΛΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS

 Οι κάτοικοι της Ηλείας ακόμα μετρούν τις καταστροφές που άφησε πίσω της η πολυήμερη πυρκαγιά στον τόπο μας.


Οι πληγές που άνοιξαν είναι δύσκολο να επουλωθούν και η βοήθεια της Πολιτείας ανεπαρκής. Η πλήρης αποζημίωση όσων έχασαν το βιός τους, πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα διαφορετικά η εγκατάλειψη και η μετακίνηση ειδικά των νέων ανθρώπων προς τα αστικά κέντρα θα είναι η φυσική συνέπεια.
Αυτό που ο απλός κόσμος μπορεί να κάνει, είναι να συνεχίσει το συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας ώστε να τους προσφέρει μια προσωρινή μεν σπουδαία δε ανακούφιση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τα μέλη της Οργάνωσης Μελών της Αμαλιάδας, από την πρώτη στιγμή επέδειξε τα αντανακλαστικά του και την Τρίτη 17 Αυγούστου συνέχισε αυτό που έχει από την πρώτη στιγμή ξεκινήσει με μια νέα προσπάθεια για βοήθεια.
Συγκεντρώσαμε στην Αμαλιάδα και μεταφέραμε στην πυρόπληκτη κοινότητα Καυκανιάς σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για την παραλαβή και τη διάθεση τα παρακάτω:
900 λίτρα (600 φιάλες) εμφιαλωμένου νερό, 1100 κιλά ζωοτροφές (καρπός), 30 χορτοδέματα, 40 μερίδες φαγητό και δυο κουτιά κρουασάν για τα παιδιά του χωριού.
Οι ανάγκες των ανθρώπων είναι πολύ μεγάλες σε σχέση με τις δυνάμεις μας και γι’ αυτό κάνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες καθεμιά και καθένας από το δικό του μετερίζι να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί σε δράσεις αλληλεγγύης.

Για την ανιδιοτελή τους προσφορά σε είδη και χρήμα χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τα παραπάνω, ευχαριστούμε θερμά:

Τον Βασίλη Στασινόπουλο, κτηνοτρόφο, κάτοικο Ανθώνας,
τον Ανδρέα Λαγκαδινό, κτηνοτρόφο, κάτοικο Δάφνης,
τον Σωτήρη Δανίκα, ιδιοκτήτη της ψησταριάς «Σωτήρης» στην Αμαλιάδα,
το κατάστημα Αθλητικών Ειδών «Mondo Atletico» στην Αμαλιάδα
και φυσικά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που συνέβαλαν στην προσπάθεια.

Ακολουθεί δήλωση του προέδρου της Τ.Κ. Καυκανιάς Γιώργου Ρηγόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος