FOLLOW US: facebook twitter

H «Marietta» έγινε Λουνα Πάρκ!

Ημερομηνία: 27-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

marieta-lounapark2

Σε ένα μοναδικό Λουνα Παρκ, μετατράπηκε, ο Παιδικός Σταθμός «Μαριέττα», λίγο πριν αποχαιρετιστούν για το καλοκαιράκι, οι λιλιπούτειοι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους, προσφέροντας χαρά, γέλιο και διασκέδαση σε όλους!
Με τη σχολική χρονιά να οδεύει στο τέλος της, η διευθυνση του «Μαριέττα» θέλησε να μοιράσει στα αγαπημενα του παιδιά, λίγο ακομη από τη «μαγική νεραιδόσκονη». Ετσι, το απόγευμα της Τετάρτης, ο προαυλειος χώρος του «Marietta» μεταμορφώθηκε σε Λούνα Πάρκα, αφιερωμ΄νέο σε όλα τα παιδιά που ήταν γεμάτο παιχνίδια έκπληξη!
marieta-lounapark

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την παρουσίαση της δουλειάς που έγινε όλη τη χρονιά στο υπέροχο αυτό σχολείο. Τη μέθοδο διδασκαλίας και τα αποτελέσματα στην ανάγνωση, την γραφή και τα μαθηματικά από το τμήμα του Νηπιαγωγείου, τη θεατρική παράστσαη «το Πάρτυ» από το τμήμα των Αγγλικών και «Παιδί και Αθληση» από το τμήμα της Γυμναστικής.
Η όμορφη εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με την παράδοση των φακέλων των μικρών μαθητων που περιείχαν δείγμα του παιδαγωγικού υλικού συνοδευόμενο από το ατομικό προφίλ του κάθε παιδιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος