FOLLOW US: facebook twitter

Η ΑΔΕΔΥ ενημερώθηκε για την αγωγή Κεραμέως δυόμιση ώρες πριν την εκδίκασή της

Ημερομηνία: 08-10-2021 | Συντάκτης:
kerameos-niki

Πολλά ερωτηματικά γεννά ο χρόνος κατά τον οποίο η ΑΔΕΔΥ ενημερώθηκε, αρμοδίως και επίσημα, για την αγωγή του Υπουργείου Παιδείας για την απεργία που εξήγγειλε στις 11 Οκτωβρίου με στόχο να “καλύψει” τους εκπαιδευτικούς.


Η σχετική ειδοποίηση έφτασε στα γραφεία του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων στις 10:00 το πρωί της Παρασκευή. Εμβρόντητοι οι νομικοί σύμβουλοι της ΑΔΕΔΥ διαπίστωσαν ότι η εκδίκαση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 12:30!

Τουτέστιν είχαν στη διάθεσή τους μόλις δυόμιση ώρες για να προετοιμαστούν ενόψει μίας μεγάλης νομικής μάχης που έχει τεράστια σημασία για τους εκπαιδευτικούς.

Την Πεμπτη, δε, με την αντέφεση που κατέθεσε το Υπουργείο Παιδείας κατά της έφεσης των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών οι οποίες είχαν προχωρήσει σε έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που χαρακτήριζε την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση παράνομη, κατάφερε να φέρει την εκδίκαση την προσεχή Δευτέρα (11/10) ενώ η έφεση των ομοσπονδιών ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί στις 25 Ιανουαρίου.

Πηγή: news247.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος