FOLLOW US: facebook twitter

H. Φωτόπουλος: «Να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία»

Ημερομηνία: 24-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 52χρονος τεχνικός παραμένει στον ΠΑΟΒ για 4η σερί χρονιά – «Να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία», δηλώνει στην «Πρωινή»

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε χθες τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ηλία Φωτόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός και πρωτεργάτης της εξαιρετικής πορείας των «πρασίνων» τα προηγούμενα χρόνια, συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΒ, με στόχο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην «Πρωινή», να συνεχίσει η ομάδα την ανοδική πορεία των τελευταίων 3 ετών. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ χθες ήταν η εξής: «Η ομάδα του Παμβουπρασιακού ανανέωσε όπως ήταν φυσικό  τη συνεργασία της με τον άκρως επιτυχημένο προπονητή της ομάδας κ. Ηλία Φωτόπουλο, ο οποίος είναι και επικεφαλής όλων των τμημάτων και υποδομών… Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και του υπενθυμίζουμε την στήριξή μας και τη βοήθειά μας σε ό,τι θα είναι δυνατόν ως προς την καλύτερη δυνατόν λειτουργία των τμημάτων του Π.Α.Ο Βάρδας, Βάρδας 15 και Ακαδημιών».

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, ο οποίος έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΒ σε 62 αγώνες στο πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής (από το Γενάρη του 2015)  και έχει 28 νίκες, 15 ισοπαλίες, και 19 ήττες, δήλωσε στην «Πρωινή»:  «Καταρχάς είμαι χαρούμενος και ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση. Ελπίζω και εύχομαι να ανταποκριθώ σε αυτή την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων τριών ετών. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε οι ίδιοι αλλά και ο κόσμος που μας στηρίζει και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός.

Όσο για το πλάνο της νέας σεζόν, ο Ηλίας Φωτόπουλος ανέφερε: «Η εισήγησή μου  είναι να μείνει σχεδόν αναλλοίωτη η ομάδα και να γίνουν 2-3 καλές προσθήκες σε θέσεις που εκτιμώ ότι “πονάμε”. Συγχρόνως, θα αποκτήσουμε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να μπουν σταδιακά στο κλίμα και στις απαιτήσεις της Γ΄ Εθνικής και να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα και τον εαυτό τους», κατέληξε ο Ηλίας Φωτόπουλος.

Οι ανανεώσεις

Από σήμερα κιόλας  θα ξεκινήσουν οι τελικές επαφές με τους παίκτες της περασμένης σεζόν για να ανανεώσουν οι περισσότεροι εξ αυτών. Από τους λεγόμενους βασικούς, Αγουρίδης και Καπούταγλης  είναι οι δύο που η παραμονή τους θεωρείται αμφίβολη καθώς έχουν κρούσεις από ομάδες της Β΄ Εθνικής. Αν δεν τελεσφορήσουν όμως οι επαφές τους με αυτές, έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν  στους «πράσινους» της Βουπρασίας. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΒ θα στηριχτεί στο περσινό βασικό κορμό και οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι λίγες. Και αυτό, αναμφισβήτητα, είναι προς όφελος  της ομάδας, αφού θα υπάρχει ομοιογένεια και πολύ εύκολα και γρήγορα θα φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Τα μέλη και τα διαρκείας κρίνουν το μπάτζετ

Στα διοικητικά, μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το 15μελές συμβούλιο, αφού έχουν παρθεί οι αποφάσεις σχετικά με τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν και το ρόλο του καθενός. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως μας ανέφερε χθες άνθρωπος της διοίκησης του ΠΑΟΒ, το μπάτζετ θα εξαρτηθεί από την αύξηση των μελών και τη διάθεση των καρτών διαρκείας. Τα μέλη, τα οποία ενισχύουν οικονομικά μηνιαίως το σύλλογο, είναι αυτή τη στιγμή 20 τον αριθμό και επιθυμία της διοίκησης είναι να διπλασιαστούν. Επιπλέον, τη Δευτέρα ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας, οι οποίες τιμώνται 100 ευρώ. Η διοίκηση του ΠΑΟΒ θα περιμένει μέχρι τις 20 Ιουλίου περίπου, την αύξηση των μελών και τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας και αναλόγως θα πράξει σχετικά με το μπάτζετ. Αν οι αριθμοί δεν είναι οι απαιτούμενοι, δεν αποκλείεται αυτό να μειωθεί εν συγκρίσει με το περσινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος