FOLLOW US: facebook twitter

H σπέκουλα

Ημερομηνία: 25-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Για ακόμη μία φορά εφημερίδα που έκανε πολιτική σπέκουλα κατά πολιτικού αναγκάστηκε να πάρει πίσω τα δημοσιεύματά της.

Τα «Νέα» είχαν βγάλει στα… μανταλάκια τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Συνταξιούχος ενός ανώτερου Θεού» και ρεπορτάζ περί δήθεν  τροπολογίας που τον απάλλασσε από τις μειώσεις στις συντάξεις.

Παρά το γεγονός ότι ο Μάκης Μπαλαούρας είχε διαψεύσει το ρεπορτάζ η εφημερίδα έδωσε διάσταση στο θέμα, όμως τώρα ήρθε η ώρα να… ανακαλέσει παραδεχόμενη ότι τα δημοσιεύματα ήταν ψευδή.

«Μετά την από 31-5-2018 νέα εξώδικη δήλωση του Μάκη Μπαλαούρα «ΤΑ ΝΕΑ» προβαίνουν στην παρούσα δημοσίευση για την «ανάκληση των ανακριβειών και την αποκατάσταση προσβολής της προσωπικότητας του κ. Μπαλαούρα από τα δημοσιεύματα της 22-3-2018 και 23-3-2018, όπου αναφορές στο πρόσωπό του δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και αναμφισβήτητα προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή του»

Βέβαια, η παραδοχή δεν έρχεται με μεγάλους τίτλους στο πρωτοσέλιδο αλλά σε ένα μονόστηλο χαμένο στη ύλη της εφημερίδας.

Αποκατάσταση είναι αυτή;

Μετά από 78 μέρες, σε ένα μονόστηλο στη σελίδα 12, όταν το συκοφαντικό δημοσίευμά τους μπήκε πρώτο θέμα, με πηχυαίους τίτλους και με φωτογραφία όπως στις αμερικάνικες αφίσες για καταζητούμενους.

Πολύ περισσότερο, η συκοφαντία παραμένει στο διαδίκτυο – και θα παραμείνει στο άπειρο. Απόδειξη:

Όταν βάζει κανείς στο google «Μάκης Μπαλαούρας» θα εμφανιστεί η συκοφαντία των ΝΕΩΝ και μάλιστα με επιπλέον βαρείς χαρακτηρισμούς, με παραπομπές σε σάιτ από τη «σοβαρή» Καθημερινή, έως τα πιο σκουπίδια!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος