FOLLOW US: facebook twitter

H ΕΠΣΗ παραπέμπει τον Τσάμη για άρθρο του στην Πρωινή!

Ημερομηνία: 22-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το είδαμε και αυτό από την ΕΠΣΗ. Στις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ένωσης την Παρασκευή, παραπέμπεται ο αρθρογράφος της εφημερίδας μας, Παύλος Τσάμης, στον αθλητικό εισαγγελέα για άρθρο του στην «Πρωινή» στις 3 και 5 Οκτωβρίου.

Η απόφαση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Θέμα 7ο : Παραπομπή μέλους ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ κ. Π. Τσάμη στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων.
Η Π.Ε της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίαση της 18/10/2017, συζήτησε το θέμα του μέλους του σωματείου ΑΠΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ κ. Π. Τσάμη του Κων/νου για τα δημοσιεύματα του στην τοπική εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ» στις 03 & 05/10/2017 που έχουν αναφορά και δυσμενείς κρίσεις για τα δικαστικά όργανα του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε/ΕΠΣΗ κ. Ανδρέας Χαντζής αφού κατέκρινε ως απαράδεκτα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα προτείνει στα μέλη της επιτροπής την παραπομπή του κ. Π. Τσάμη βάση του άρθ. 25 του ΚΑΠ στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων για να ασκήσει δίωξη για παραβάσεις διατάξεων του Καταστατικού και τον Κανονισμών της ΕΠΟ και να παραπέμψει τον παραβάτη στην αρμόδια Επιτροπή. Ομόφωνα ψηφίζεται».

Προφανώς στην ΕΠΣΗ έχουν μπερδέψει τις ιδιότητες. Άλλο μέλος της Προόδου Σαλμώνης και άλλο αρθρογράφος στην «Πρωινή». Και προφανώς η παραπομπή του γίνεται με στόχο την δημοσιογραφική φίμωσή του. Άλλωστε είχαν προηγηθεί και άλλες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, από πλευράς ΕΠΣΗ, για τις οποίες θα αναφερθούμε εν καιρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος