FOLLOW US: facebook twitter

H ανακύκλωση στο δημοτικό σχολείου Σκουροχωρίου: Ενημέρωση των μαθητών από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΕΠΙΝΟΟ

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Ανακύκλωσης και προστασίας του Περιβάλλοντος στα πλαίσια εγκεκριμένων προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στο σχολείο.

Στα πλαίσια των δράσεων του σχολείου και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, οι μαθητές ανακυκλώνουν (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και γυαλί), συλλέγουν τηγανέλαιο και μαθαίνουν για τη σημασία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον.

Την περασμένη Παρασκευή στο σχολείο τους υποδέχθηκαν και παρακολούθησαν την παρουσίαση για θέματα ανακύκλωσης του κ. Ηρακλή Ματρώζου προέδρου της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ( ΚΟΙΝΣΕΠ) με την διακριτική ονομασία ΕΠΙΝΟΟ, ο οποίος με βιωματικό τρόπο ανέλυσε στους μαθητές την σημασία της ανακύκλωσης για την διάσωση του περιβάλλοντος καθώς και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε όταν ανακυκλώνουμε. Οι μαθητές τον παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και υπέβαλλαν ερωτήσεις και απορίες δημιουργώντας ένα περιβάλλον γόνιμου διαλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος