FOLLOW US: facebook twitter

H Ανοιχτή Συμπολιτεία καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Πύργου

Ημερομηνία: 04-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η δημοτική μας παράταξη καταγγέλλει στους δημότες τη μεθοδευμένη και στοχευμένη απαξίωση κάθε θεσμικής δημοκρατικής διαδικασίας στο δήμο μας, εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Από τις αρχές απαξίωσαν το δημοτικό συμβούλιο με τις ατέρμονες και ανούσιες φλυαρίες για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να βαρεθούν οι σύμβουλοι, να φύγουν οι πολίτες και οι δημοσιογράφοι και να ψηφίσουν φωτογραφικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί στην αλλεργία της ηγεσίας του δήμου σε κάθε προσπάθεια διαλόγου πάνω στα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας.

Σχετικά με το τελευταίο κρούσμα της ματαίωσης του δημοτικού συμβουλίου, εγείρονται πολλά ερωτήματα. Οφείλουμε ΟΛΟΙ να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας.

  1. Ζητάμε από τη δημοτική αρχή (δήμαρχος, γραμματέας) να απαντήσουν αν έδωσαν εντολή για την απουσία των συμβούλων τους.
  2. Ζητάμε από τους δημοτικούς συμβούλους να εξηγήσουν δημόσια τους λόγους της απουσίας τους.
  3. Αν δεν εξηγηθούν πειστικά οι λόγοι της ματαίωσης του δημοτικού συμβουλίου, είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε τις φήμες περί οικονομικών λόγων που αφορούν στα άρθρα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με το τρενάκι και το τουριστικό λεωφορείο.
  4. Ως αποτέλεσμα, θα καταψηφίσουμε όποια άρθρα έρθουν στην ημερήσια διάταξη και θα αφορούν τουριστικά τρενάκια και λεωφορεία.
  5. Ζητάμε την ανάκληση όλων των αδειών για τουριστικά τρενάκια και την αδειοδότηση των αιτήσεων μέσα από διαγωνισμό, ώστε να μην υπάρχουν φήμες για λαμογιές και ο δήμος να αποκτήσει ένα έσοδο.

 

Πύργος

2 /10/2017


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος