FOLLOW US: facebook twitter

Ετήσιος Κύκλος Σεμιναρίων Νέων Αγροτών

Ημερομηνία: 03-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Από την Ένωση Νέων Αγροτών Ν. Ηλείας & την Κοιν.Σ.Επ. «Πολιτισμός και Ευημερία»

Η Ένωση Νέων Αγροτών Ν. Ηλείας, αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων ενεργών μελών, τα οποία εκτίνονται σε διάφορα σημεία της Π.Ε. Ηλείας.

Το  ΔιοικητικόΣυμβούλιο, μετά από την καταγραφή των αναγκών της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας έχει σχεδιάσει έναν εξελικτικό βηματισμό για την ενδυνάμωση και υποστήριξη των Μελών, μέσω της εκπαίδευσης.Σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. «Πολιτισμός και Ευημερία» δημιουργούντον πρώτο«Ετήσιο Κύκλο Σεμιναρίων Νέων Αγροτών» βασισμένο στις ιδιαιτερότητες και αγροτικές ανάγκες της εκάστοτε εποχής, καθώς και άλλων θεμάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια υλοποίησης των σεμιναρίων.

Τα σεμινάρια αφορούν τα εγγεγραμμένα Μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείαςκατά τα οποία θα πραγματοποιούνται μηνιαίως 1 έως 2 συναντήσεις.

Για την εξυπηρέτηση των Μελών που επιθυμούν  να συμμετάσχουν,έχει σχεδιαστεί και προβλεφθεί η δημιουργία σημείων συγκέντρωσηςανά περιοχή, ανάλογα με τον πληθυσμό των μελών της Ε.Ν.Α.

 

Πρόσκληση

Μελών Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα Μέλη της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους, επικοινωνώντας τηλεφωνικά ή εγγράφως με:

 

  • Για την Ε.Ν.Α. Ηλείας

Θεόδωρος Βασιλόπουλος

26220-27680

biovasilopoulos@inbox.com

 

  • Για την Κοιν.Σ.Επ. «Πολιτισμός και Ευημερία»

Υπεύθυνος Διαχείρισηςεσωτερικής οργάνωσης και επικοινωνίας

Ιωάννης Σαραντόπουλος

26250-22308

koinseppe@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος