FOLLOW US: facebook twitter

Γυρίσματα της Mεξικανικής Τηλεόρασης σε Αρχαία Ολυμπία και Μήλο

Ημερομηνία: 19-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κεντρικά Άρθρα
mexican-tv1

Φωτογραφία από την επίσκεψη της αποστολής στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Χάρη Σπηλιόπουλο.


Την Αρχαία Ολυμπία και το νησί της Μήλου επέλεξε η Μεξικανική Τηλεόραση για την εκπομπή “Destinos del Mundo” (προορισμοί του κόσμου) που είναι από τις πλέον δημοφιλείς στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα η εκπομπή, πέρα από το Μεξικό, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία, Περού, Ελ Σαλβαδόρ, Παναμά, στις πλέον εύρωστες πολιτείες των ΗΠΑ, όπως: Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια και Ιλινόις, καθώς και σε Ισπανία και Πορτογαλία και αναμεταδίδεται από το Travel Channel Λατινικής Αμερικής.

Η παραγωγός της εκπομπής Olga Pico και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου περιηγήθηκαν τις δύο περιοχές με φροντίδα των Δήμων και αποτύπωσαν το σύνολο των ενδιαφερόντων που διαθέτουν τα οποία θα παρουσιαστούν σε δύο χωριστές εκπομπές το προσεχές διάστημα. Στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, το συνεργείο περιηγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο, στο νέο μουσείο, στο μουσείο ιστορίας αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στους καταρράκτες της Νεμούτας, στο δρυοδάσος Φολόης, καθώς επίσης και σε διάφορες βιωματικές επιχειρήσεις που δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα στο τουριστικό αποτύπωμα της περιοχής.

mexican-tv2

Φωτογραφία: Η παραγωγός της εκπομπής στη Μήλο.


Στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, το συνεργείο έκανε συνέντευξη με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στα μεγάλα πλεονεκτήματα της Ολυμπίας ως προορισμού που συνδυάζει ιστορία, φυσική ομορφιά και αναψυχή, καλώντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τον μοναδικό αυτό τόπο, εμπλουτίζοντας τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες.

Να σημειωθεί ότι το τηλεοπτικό συνεργείο από το Μεξικό προσκλήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία με ενέργειες του προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου και αρμόδιου Αντιδημάρχου, κ. Χάρη Σπηλιόπουλου.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα σε Φολόη – καταρράκτες Νεμούτας.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος