FOLLOW US: facebook twitter

Γυναικείο βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Πρεμιέρα με νίκη στην Πύλο

Ημερομηνία: 27-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Α. Ο. Ολυμπιονίκη, που επικράτησε εύκολα της Πύλου στον εκτός έδρας αγώνα με 0-3 σετ. Η ομάδα της Πύλου, που παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας.

Τα κορίτσια του Κώστα Τσούμα δείχνοντας σοβαρότητα κατέκτησαν εύκολα τα τρία σετ με σκορ 19-25, 12-25 και 20-25. Η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας έδειξε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ότι θα ικανοποιήσει με την απόδοσή της όλους τους φιλάθλους προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι την ερχόμενη Κυριακή  2/12 και ώρα 18:30 στο κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλαμάτας. Ο σύλλογος καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των κοριτσιών.

 

Α.Ο. Ολυμπιονίκης (Τσούμας Κ., Μαστορόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α., Σπηλιόπουλος Δ.): Μαστοροπούλου Μ., Μαύρου Ν., Γουδουσιάρη Β. (λ), Τσιαούση Δ., Σπηλιοπούλου Α., Κυριακοπούλου Σ., Ζήση Ε. (λ), Παναγοπούλου Ε.,  Χριστοπούλου Β., Θανοπούλου Ι..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος