FOLLOW US: facebook twitter

Γυμνάσιο Λύκειο Καράτουλα: Αγιασμός στο νέο κτίριο και από … Δευτέρα και μάθημα

Ημερομηνία: 15-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Στο νέο σχολικό συγκρότημα πραγματοποιήθηκε χθες ο αγιασμός για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λυκείου Καράτουλα αν και τα μαθήματα όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν από Δευτέρα.

Αρχικά, μαθητές και εκπαιδευτικοί, συναντήθηκαν στο χώρο του παλιού σχολείου με τα λυόμενα όπου εκεί μοιράστηκαν οι μάσκες προστασίας και στη συνέχεια συμμετείχαν στον αγιασμό που έγινε στο νέο σχολείο, σε περιορισμένο χώρο του προαυλίου. Για την αποφυγή ατυχήματος μάλιστα, είχαν τοποθετηθεί πανιά που απέκλειαν την πρόσβαση στο υπόλοιπο προαύλιο που εκτελούνται εργασίες ενώ και σε αρκετά εσωτερικά σημεία του κτιρίου είχαν τοποθετηθεί κόκκινες προειδοποιητικές κορδέλες που απαγόρευαν την είσοδο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Επίσκοπος Ωλένης με ιερείς της περιοχής ενώ σε αυτόν παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Βαρελά, ο πρόεδρος του Καράτουλα Θοδωρής Κλειδέρης και ο πρόεδρος του Σοπίου Λευτέρης Σταυρόπουλος, ο πρώην διευθυντής του Λυκείου Νίκος Σεβόπουλος που συνταξιοδοτήθηκε καθώς και αρκετοί γονείς.

Στους ολιγόλεπτους χαιρετισμούς, ο κ. Αργυρόπουλος μίλησε για τη συντονισμένη προσπάθεια που έγινε ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη λειτουργία του σχολείου, ο Δ/ντής του Γυμνασίου κ. Παπαγρηγορίου ευχαρίστησε το Δήμο Πύργου αλλά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τον αγώνα που έδωσε τα προηγούμενα χρόνια ενώ και η νέα Λυκειάρχης Νεκταρία Γιαννακοπούλου ευχήθηκε καλή και ασφαλή χρονιά σε όλους.

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού οι μαθητές αποχώρησαν ενώ σήμερα θα βρεθούν και πάλι στις λυόμενες αίθουσες προκειμένου να παραλάβουν τα βιβλία τους, με την έναρξη των μαθημάτων να αναβάλλεται για την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου καθώς τα θρανία θα φτάσουν στο νέο κτίριο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος