FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ. ΑΝΟΛ: Κυριάρχησαν οικονομικά θέματα του 2019 και το πρόγραμμα Leader

Ημερομηνία: 06-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας και με την χρήση μάσκας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι η προγραμματισμένη ετήσια .ΓΣ των μετόχων της ΑΝΟΛ ( Αναπτυκιακή Ολυμπίας) υπό την προεδρία του δημάρχου Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου, με προγραμματισμένα θέματα στην ημερήσια διάταξη και βεβαίως στο επίκεντρο το αναπτυξιακό πρόγραμμα Leader.

Στην Γ.Σ εκγρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2019 και των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών, η συνολική διαχείρισης της ΑΝΟΛ από το Δ.Σ κατά την εταιρική χρήση 2019 και η διάθεση των κερδών της χρήσης έτους 2019, ενώ απαλλάχθηκαν οι ελεγκτές της από κάθε ευθύνη για την εταιρική χρήση του ίδιου έτους. Παράλληλα πραγματοποι΄θηκε η εκλογή Ελεγκτών της εταιρίας, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη χρήση 2020 (01.01.2020-31.12.2020) και καθορισμός της αμοιβής τους, ενώ έγιναν και διάφορες ανακοινώσεις και συζήτηση θεμάτων γενικού ενδιαφέροντος για την ΑΝΟΛ.

Ο πρόεδρος της ΑΝΟΛ κ. Σάκης Μπαλιούκος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ανέφερε ότι μετά την προχθεσινή προγραμματισμένη Γ.Σ όπου συζητήθηκαν οικονομικά θέματα του περασμένου έτους, ότι αυτή τη στιγμή προέχει το πρόγραμμα Leader που βρίσκεται σε εξέλιξη και λήγει το Σεπτέμβριο καθώς έχουν ανακοινωθεί και οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των ιδιωτικών έργων από ΟΤΑ,επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα. «Στόχος  μας είναι μέσα από το Leader της Ηλείας  να υπάρξει μία νέα ενίσχυση την οποία θα πρέπει να υποδεχτούμε και να δείξουμε ότι έχουμε την ικανότητα απορρόφησης και αυτών των κονδυλίων που θα διατεθούν. Πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί και δεν θα έχουμε τέτοιο πρόβλημα, καθώς είμαστε κοντά στον επενδυτή αλλά και στους δημόσιους φορείς με ενημερώσεις και οτιδήποτε χρειάζονται σε επίπεδο πληροφόρησης και βοήθειας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να απορροφήσουμε τα χρήματα τα οποία αντιστοιχούν στο Νομό μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος