FOLLOW US: facebook twitter

GRECOTEL Olympia Riviera Resort – Καθαρισμός Παραλίας 2016

Ημερομηνία: 27-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

grecotel-ka8arismos2016

Το ξενοδοχείο Olympia Riviera Resort στα Λουτρά Κυλλήνης πρωτοπόρο στις περιβαλλοντικές δραστηριότητες διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης Clean up the Med τον καθαρισμό της ακτής του ξενοδοχείου, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

 Στις δραστηριότητες συμμετείχαν πελάτες μαζί με τους μικρούς περιβαλλοντικούς φίλους της μονάδας και η ομάδα του ξενοδοχείου.

Πριν την έναρξη του καθαρισμού μοιράστηκαν γάντια, σακούλες, μολύβια, φύλλα καταγραφής απορριμμάτων και αφού έγιναν οι επεξηγήσεις,  κατευθύνθηκαν προς την παραλία για να ξεκινήσει ο καθαρισμός.

Συνολικά 65 άτομα  συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και τελικά από τον καθαρισμό ακτής και βυθού μαζεύτηκαν πάνω από 20 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με πλαστικά μπουκάλια, ποτήρια, σχοινιά, δίκτυα, σακούλες, χαρτιά, γυαλιά, αφρολέξ κλπ.

Στόχος είναι να αναδειχτεί η σημασία της διατήρησης και ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων καθώς και η διαμόρφωση μιας περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνης καταναλωτικής συμπεριφοράς.

Η μακρόχρονη περιβαλλοντική δράση του ξενοδοχείου Olympia Riviera Resort πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση γιατί το περιβάλλον μας αφορά όλους


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος