FOLLOW US: facebook twitter

Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου: Συνεργασία με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας για τους σεισμοπαθείς κατοίκους

Ημερομηνία: 09-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Για άλλη μια φορά το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου πρωτοπορεί και στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη και δοκιμάζονται. Αυτή τη φορά οι δράσεις φεύγουν από τα “στενά” όρια του Δήμου και επεκτείνονται στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα το Γραφείο Εθελοντισμού, και ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου, σε συνεργασία με τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας, συγκεντρώνει χρήματα που θα διατεθούν όλα για την προμήθεια νερών, για τις ανάγκες των κατοίκων που έχουν δοκιμαστεί από τον Εγκέλαδο.

“Ήρθαμε σε επικοινωνία με τα μέλη των Ενεργών Πολιτών της Λάρισας, προκειμένου να μάθουμε αν χρειάζονται κάτι και με ποιον τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε ως Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου. Μας ενημέρωσαν ότι η μοναδική ανάγκη που έχουν οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν δοκιμαστεί και δοκιμάζονται ακόμη από τον σεισμό είναι εμφιαλωμένα νερά” δηλώνει ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος. “Επειδή θα είναι δύσκολη η αποστολή εμφιαλωμένων νερών από τον Πύργο στη Λάρισα, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε στη συγκέντρωση χρημάτων στο λογαριασμό των Ενεργών Πολιτών οι οποίοι θα προμηθευτούν τα νερά και θα τα διανείμουν στους σεισμοπαθείς πολίτες της ευρύτερης περιοχής”.

Για το σκοπό αυτό, το Γραφείο Εθελοντισμού θα απευθυνθεί και σε άλλους τοπικούς συλλόγους που θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, ενώ παράλληλα δίνεται ο τραπεζικός λογαριασμός των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στον οποίο όποιοι δημότες επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό έχουν δυνατότητα.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού 397/004231-53

ΙΒΑΝ GR0801103970000039700423153


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος