FOLLOW US: facebook twitter

Γρ. Κακολύρης: «Είμαστε μαχητές και θα παλέψουμε για τους στόχους μας»

Ημερομηνία: 24-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο coach της Α.Ε. Λεχαινών, Γρηγόρης Κακολύρης, μίλησε στο proini.news για τη μάχη που δίνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν μάθει να είναι μαχητές και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή. Παράλληλα, ζήτησε ίση αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ο Γρηγόρης Κακολύρης ανέφερε τα εξής:

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Παρά τις ατυχίες και τους πολλούς τραυματισμούς που έχουμε φέτος, έχουμε μάθει να είμαστε μαχητές. Εγώ προσωπικά επειδή ανήκω στην οικογένεια του Κοροίβου και έχω μάθει να πιστεύω στα θαύματα και στο αδύνατο, με την ίδια συνταγή θα πορευτούμε και τώρα. Ξεκινώντας από τη Δευτέρα απέναντι στον Αίολο, θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις και θέλουμε τη στήριξη από τους φιλάθλους των Λεχαινών σε αυτό το δύσκολο αγώνα. Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Βαρδίκο, ο οποίος έχει ένα τράβηγμα και κάνει θεραπείες, αλλά πιστεύω πως  τη  Δευτέρα θα αγωνιστεί.

Και κάτι τελευταίο: Για άλλη μια φορά φέτος αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε για διαιτητικά λάθη εις βάρος μας, κάτι που δεν θέλουμε. Το μόνο που ζητάμε είναι ίση αντιμετώπιση, πολύ περισσότερο τώρα, με την έναρξη του β΄ γύρου,  που το πρωτάθλημα έχει αρχίσει να μπαίνει στην τελική ευθεία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος