FOLLOW US: facebook twitter

Goalkeeper School Academy από τον Ανδρέα Αντωνόπουλο

Ημερομηνία: 14-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά το 1ο Goalkeeper camp που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι στο γήπεδο του Μελιτσόπουλου στη Μαραθιά, από τους καταξιωμένους τερματοφύλακες Ανδρέα Αντωνόπουλο, Παναγιώτη και Γιώργο Λαδά, έρχεται κάτι παρόμοιο αλλά μόνιμο πλέον στο νομό μας, μια σχολή τερματοφυλάκων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του γκολκίπερ του Αίαντα Γαστούνης, Ανδρέα Αντωνόπουλου και την υποστήριξη των Παναγιώτη Παναγούτσου, Νίκου Θεοδωρόπουλου. Μια πρωτοποριακή ιδέα, μια Ακαδημία για personal training σε τερματοφύλακες, στο «Mελιτσόπουλος Παρκ» στη Μαραθιά, που στόχο έχει να εκπαιδεύσει και να αναδείξει όσους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές αγαπούν τη θέση του γκολκίπερ. Παράλληλα, θα υπάρχει συνεχής παρουσία πτυχιούχου προπονητή για γενικές γνώσεις στο χώρο της Σχολής.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει: «Κάτι καινούριο γεννιέται που έχει να κάνει με τη συνεχή προετοιμασία και εξέλιξη του τερματοφύλακα όλων των ηλικιών. Ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα personal training με όλα τα σύγχρονα πρότυπα τεχνικής κατάρτισης και υποστήριξης που χρειάζεται ο αθλητής του σήμερα. Το πρώτο Goalkeeper camp ανέδειξε όλα τα παραπάνω.

Υποχρέωσή μας είναι να είμαστε δίπλα σε όσους αγαπούν τη θέση του τερματοφύλακα. Οι προπονήσεις θα γίνονται στον ιδανικό από όλες τις απόψεις χώρο του «Mελιτσόπουλος Παρκ» στην Μαραθιά. Στόχος μας είναι το καλύτερο για τους καλύτερους…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα: Αντωνόπουλος Ανδρέας: 698 0341586, Παναγούτσος Παναγιώτης: 6975588965, Θεοδωρόπουλος Νίκος: 699 3225555».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος