FOLLOW US: facebook twitter

Γνώρισαν τον Καϊάφα στην περίοδο ακμής του

Ημερομηνία: 16-09-2022 | Συντάκτης:

Προβλήθηκε το «Ταξίδι του μέλιτος» στο κατάμεστο θεατράκι πλησίον του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως

Στο κατάμεστο θεατράκι πλησίον του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022 η ταινία «Ταξίδι του μέλιτος» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πανουσόπουλου και μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.

Η προβολή αποτελεί την 4η από τις 10 στάσεις που πραγματοποιεί ο κινούμενος θερινός κινηματογράφος ‘’LANDMARKS’’, στο πλαίσιο ενός ιδιαίτερου road trip για το ελληνικό σινεμά που διοργανώνει η Ένωση Σκηνοθετών – Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ). Την εκδήλωση χαιρέτισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμητρα Σκαλτσά η οποία επεσήμανε ότι η προβολή της συγκεκριμένης ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν το 1978 στον Καϊάφα, δίνει την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να θυμηθούν και στους νεότερους να γνωρίσουν τον Καϊάφα στην περίοδο ακμής του.

Ο Υπεύθυνος του κινούμενου κινηματογράφου Σπύρος Σκόρδος τόνισε πως στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι ο διάλογος ταινιών με τον τόπο καταγωγής τους, κάτι που στη χθεσινή προβολή επετεύχθη, όπως απέδειξε η συζήτηση που διεξήχθη μετά το τέλος της προβολής.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος