FOLLOW US: facebook twitter

Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022 – Π.Ε. Ηλείας

Ημερομηνία: 23-09-2022 | Συντάκτης:

Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ξεκινά το πρόγραμμα «Γνωριμία με τον Αθλητισμό 2022» στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας του αθλητισμού για την ψυχική και την σωματική υγεία, αλλά και την κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών και εφήβων.

Η προσπάθεια μας αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία των Σωματείων, των Συλλόγων και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ), Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Ηλείας. Μαζί τους θα υποδεχθούμε 120 νέα μέλη – παιδιά με την ελπίδα να αγαπήσουν τον αθλητισμό και τα οφέλη του.

Καλείται κάθε σύλλογος που επιθυμεί να συμμετέχει στις δράσεις, να διαθέσει έως δέκα (10) θέσεις (ανά άθλημα) στο τρέχον πρόγραμμά του για τα παιδιά των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Στη δράση δύναται να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών. Το κόστος συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα θα καλύψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).

Υπό αυτό το πρίσμα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλου με τους φορείς του αθλητισμού, Σωματεία, Συλλόγους και Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ), Στίβου, Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης της Ηλείας,  την Τετάρτη 28/9/2022 και ώρα 10:00 π.μ. στην Αίθουσα του Μεγάλου Συνεδριακού της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές, που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες, να συμμετέχουν και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση για να υποδεχτούν παιδιά και εφήβους ωφελούμενων ΤΕΒΑ, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο τηλέφωνο 2611 100230 καθημερινά 9:00 -14:00 καθώς και στο email: info@pdeteba.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος