FOLLOW US: facebook twitter

GNN STREETBALL Γαστούνης: Γέμισε η πλατεία!

Ημερομηνία: 08-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι νικητές της Open, VIP’S CAFÉ.

Επιτυχημένο το 4ο Τουρνουά της Γαστούνης-Οι νικητές ανά κατηγορία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το τουρνουά GNN STREETBALL στη Γαστούνη, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Αιγέας».
Ένα τουρνουά που εδώ και 4 χρόνια γίνεται πόλος έλξης για πολλούς αθλητές της περιοχής, γεμίζοντας την πλατεία της Γαστούνης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε τρεις κατηγορίες (Μίνι, Παιδικό και Open), με τις ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα σε όσους παραβρέθηκαν στο τουρνουά.       

Οι νικητές στην κατηγορία των Παίδων, GREEK FREAKS.

 

Στην κατηγορία Open μετά από έναν αγώνα που κρίθηκε στην παράταση νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα «VIP’S CAFE» (Ζαρμακούπης, Μερκούρης, Κουμαρας, Σολωμός) απέναντι στους πολύ μαχητικούς ΗΛΒΙΓΑΛ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ.

Οι νικητές στη Μίνι, Black Basket Boys

 

Οι «GREEK FREAKS» (Βισβάρδης, Γκογκάκης, Ηλιόπουλος, Χαλικιάς) αναδείχτηκαν νικητές  της κατηγορίας «Παιδικό», ενώ οι «Black Basket Boys» (Τσιπας, Καραλής, Κάγιο, Π. Κουρέας, Σπ. Κουρέας) επικράτησαν στην κατηγορία Μίνι.

Ο Χρήστος Τσίπας έκανε την έκπληξη στο διαγωνισμό τριπόντων.

 

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχτηκε ο Χρήστος Τσιπας, από τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες του τουρνουά, βάζοντας 7 τρίποντα, έχοντας μάλιστα να ανταγωνιστεί παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών!

*Η ομάδα του GNNSTREETBAL ευχαριστεί όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτό το τουρνουά καθώς και τους συνδιοργανωτές για αυτή την πολύ καλή εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος